Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan tudnék a sulimban "...

Hopeteen kérdése:

Hogyan tudnék a sulimban " menő" lenni?

Figyelt kérdés
Sajna,a mi sulinkban is a r*bancok ès a tahó egoista kölkök a menők.Èn mindent megtettem,hogy menő legyek,de csak annyi lett a strorym vège,hogy mindenki a suliban rámszállt.Anyám azt mondja,hogy paranoiás vagyok ,de olyan rossz vègigmenni úgy pl.a folyosón,hogy ott suttognak ès nyerítenek,mint valami kokós ló.Tipikus ilyen agyonvasalgatotthajú gólemtehenek.Van valami tippetek,hogy hogyan lehetnèk menőbb?(Lègyszi csak èrtelmes válaszokat írjatok)Előre is köszi

2014. febr. 15. 17:54
 1/3 anonim ***** válasza:
58%
Megmondom neked a tutit: te is csak egy ítélkező tahó barom@rcú vagy, aki vágyik a rivaldafényre, de mivel nincs mire vernie a nyálát, nulla személyiséggel, itt rinyál.
2014. febr. 15. 18:03
 2/3 anonim válasza:

A vasalthajú kivágott nyakú rózsaszín pólós selyemrambók nem menők, csak olyan egoisták, hogy nem esik le nekik. Nézz csak rájuk, szerinted az férfias ahogy kinéznek? Szerintem baromi szánalmas dízsb..ik. Amikor én középsulis voltam, mindig látványosan kiröhögtük őket. De ha "menő" akarsz lenni tedd ezeket:

-rózsaszín pólót hordj

-hordj rózsafüzért

-vegyél egy bontószökevény hulladék Honda Civicet amit csak részegen vezetsz és havonta törd össze, minimum

-csinálj számtalan önfotót a tükörben miközben gyantázod a mellkasod és töltsd fel fészbúkra

Viccet félre téve, ők nem menők. Esetleg ha nagyon bántanak üsd ki az egyiket. Bocs de ez a hogyan legyek menő kérdés elég hülye kérdés.

22/f

2014. febr. 15. 18:17
 3/3 anonim ***** válasza:
lehet, hogy most még "menőnek" tűnnek, de majd később rájössz, hogy ezerszer jobb, ha inkább olyan vagy amilyen, nem mások elvárásainak akarj megfelelni... Szerintem csak legyél Te! :) Sok sikert
2014. febr. 15. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!