Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Most láttam "Az osztály" című filmet, és eléggé elgondolkodtam...

Ti nektek mi a véleményetek az osztályon belüli kiközösítésről, megkülömböztetésről? Mi a véleményetek azokról az emberekről, akik ingerlik/bántják/leszólják/megalázzák egy gyengébb osztálytársukat??

2014. febr. 9. 00:55
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
Gyengék, ugyanúgy mint akiket szívatni tudnak.
2014. febr. 9. 01:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Az hogy minden osztályban megvan a leggyengébb, vagy kisebb nagyobb mértékű klikkesedés alakul ki. Én is voltam kiközösített, de legalább erőt ad az embernek hogy felülmúlja a másikat.

Véleményem igazán nincs róluk, így utólag visszanézve megkapják ők is a maguk pofonját az élettől, nem sajnálom őket, de harag sincs feléjük. Bár én a saját gyerekem inkább nevelném arra hogy segítse a másikat.

2014. febr. 9. 01:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Szánalmasak.. Primitívek, ostobák, nem elégedettek magukkal, megfelelési kényszerük van (menőbb, arcoskodó osztálytársaik felé), aggresszívak, nem empatikusak, érzelmi intelligenciájuk igencsak alacsony.
2014. febr. 9. 03:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha egy két éve kérdezted volna,ki törtem volna mint egy vulkán.

Azonban most már nem érdekelnek.

Ja,lehetne csinálni a munkahelyen is ilyen műsort,elméletileg felnőtt emberek járnak oda,gyakorlatilag némelyik még mindig gyerekesen viselkedik,a szánalmas ezekben az emberekben hogy csak másokkal kiegészülve érzik magukat erősnek,így kezdenek el egyetlen,még egyszer kihangsúlyozom:EGYETLEN embert bántani.

2014. febr. 9. 04:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!