Mi a véleményetek erről?
Most láttam "Az osztály" című filmet, és eléggé elgondolkodtam...
Ti nektek mi a véleményetek az osztályon belüli kiközösítésről, megkülömböztetésről? Mi a véleményetek azokról az emberekről, akik ingerlik/bántják/leszólják/megalázzák egy gyengébb osztálytársukat??
Az hogy minden osztályban megvan a leggyengébb, vagy kisebb nagyobb mértékű klikkesedés alakul ki. Én is voltam kiközösített, de legalább erőt ad az embernek hogy felülmúlja a másikat.
Véleményem igazán nincs róluk, így utólag visszanézve megkapják ők is a maguk pofonját az élettől, nem sajnálom őket, de harag sincs feléjük. Bár én a saját gyerekem inkább nevelném arra hogy segítse a másikat.
Ha egy két éve kérdezted volna,ki törtem volna mint egy vulkán.
Azonban most már nem érdekelnek.
Ja,lehetne csinálni a munkahelyen is ilyen műsort,elméletileg felnőtt emberek járnak oda,gyakorlatilag némelyik még mindig gyerekesen viselkedik,a szánalmas ezekben az emberekben hogy csak másokkal kiegészülve érzik magukat erősnek,így kezdenek el egyetlen,még egyszer kihangsúlyozom:EGYETLEN embert bántani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!