Van egy osztálytársam, és nagyon összekavart. Nem tudom, mit csináljak?
Figyelt kérdés
amúgy bunkón viselkedik de vannak olyan esetek amire nem tudok hogy reagálni pl. tesin mellettem fiú ül ő meg odajött közénk és véletlenül megrúgta a lábam mondtam neki héééj ő meg nyúl oda a lábamhoz azt mondja jajjj bocsánaat sajnálom és egy másik retardált osztálytárs kérdi töle h mentél a csajodhoz? mondja igen... és fél percre rá rárakta a mellettem ülő fiunak a vállára a kezét, vagy pl. ismát csak tesin pókfociztunk (másik csapatba volt ugyhogy sok érdekes helyzetbe kerültünk) na szóval nálam volt a labda, fogtam a lábammal, és mindenki rámjött (a saját csapattársaim is) ő mögöttem volt és megfogta a a kezem húzot és mondja közbe jajj szegéény ...xy... mindenki szétrugdossa a lábát. még ezen a nap olyan mélyen a szemembe nézett és nem értem! más lányokkal nem látom h igy csinálna :S2014. febr. 7. 22:20
1/2 anonim válasza:
lehet tetszel neki és így akarja felhívni magára a figyelmed
2/2 kisvirág0724 válasza:
Lehet, hogy tetszel neki vagy csak szórakozni akar veled. Légy óvatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!