Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Lehet külön oka, hogy nem...

Lehet külön oka, hogy nem jelöl vissza?

Figyelt kérdés

Ha bejelöltem egy tanárom facebookon, direkt megnéztem előtte,hogy van-e diák ismerőse, és szinte csak diákismerősei vannak, és én is bejelöltem, azóta nőtt az ismerősei száma, de engem nem jelölt vissza, ennek konkrét személyi szimpátia alapja van? Nem kedvel,és ezért?:D

Mire gondolnátok ilyenkor?

2014. jan. 20. 21:13
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
várj még pár napot... én kétlem, hogy a tanár így fejezné ki hogy valakivel nem szimpatizál... nem tudom mi lehet az ok... akár az is lehetne hogy nem kapta meg az értesítőt valami miatt a jelölésedről...
2014. jan. 20. 21:19
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
talán nincs folyamatosan a facebookon, és nem azt nézegeti minden pillanatban, hogy hátha bejelölte valaki?
2014. jan. 20. 21:20
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
Lehet azért nöt az ismerösei száma, mert ö jelölt valakit, és az igazolt vissza ö meg azóta nem is volt fent az fb-n.
2014. jan. 20. 21:21
 4/10 A kérdező kommentje:

Nem tudom.

Nem igazán kattogtam ezen,csak furcsáltam,hogy nőtt az ismerősei száma, egy diákéval,meg alapból nagyon sok diák ismerőse van, én is ezért jelöltem be, tudom a nevét, tanít,és kedves,jófej, van más tanár ismerősöm is:).

Nem lényeg, csak furcsáltam, egy felnőtt embertől, aki tanár, olyan furán jön le, hogy így fejezi ki, hogy nem kedvel, amit élőben nem mutat ki szerencsére:D

2014. jan. 20. 21:22
 5/10 A kérdező kommentje:

Szerintem tanulóval nőtt az ismerőse, tanulókat nem hiszem,hogy jelölgetne..:o.

Vagy aztán fene tudja, nem tudom... De nem túlzottan hihető,hogy az összes tanulóját akit kedvel bejelöl:D

2014. jan. 20. 21:24
 6/10 A kérdező kommentje:

Na mindegy,köszönöm azért a válaszokat.

Majd ha úgy lesz órán megemlítem neki,hogy bejelöltem, de nem jelölt vissza,mi az oka?:D

De ez nem biztos, biztos meg van az oka rá:D.(Már pár napja bejelöltem, nem most pár perce, és azóta láttam,hogy nőtt az ismerősei száma.)

2014. jan. 20. 21:26
 7/10 anonim ***** válasza:
56%
Lehet, hogy rád nem emlékszik. Gondolj bele, ha te tanítanál több száz gyereket, te sem ismernéd fel mindegyiket. Biztos, hogy nem rossz indulatból, csak nem tudja, hogy tényleg ismer-e.
2014. jan. 20. 21:27
 8/10 anonim ***** válasza:
56%
Az is lehet, hogy valaki(nője, akárkije) elállította titokban. Tehát te hiába jelölöd ki, ő nem látja. Vagy fel van törve a fiókja a pasinak, és az a másik illető utasitja el a kérést. Ilyenről is tudok.
2014. jan. 20. 21:29
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:D

Hát, nem tudom... Az iskola neve kint van nálam is, szóval ha az adatlapomra rákattint, láthatja, hogy oda járok ahol ő tanít, így a tanárom, meg amikor mondja a nevem,már automatikusan rámnéz:D. Szerintem az biztos,hogy tudja ki vagyok:D.

Az utolsónak igaza lehet, nem tudom,mivel nem vagyok ott.Csak furcsán jött le, hogy mi volt a baja velem, ha a több száz másik diákkal semmi baj nem volt,mert nekik visszaigazolt.

Köszönöm :D.

2014. jan. 21. 11:23
 10/10 anonim válasza:
Na nesze b+ 2014.
2014. jan. 21. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!