Van egy nagyon fura osztálytársam. Mit tegyek? 16/L
Nagyon abszurd dolog... egy-két hete egy csaj került az osztályunkba, és persze először szerettünk volna megismerkedni vele, körül álltuk őt, kérdezgettünk, ő egy kis ideig válaszolgatott, aztán utána ránk ordított hogy elege van belőlük, hagyjuk őt egyedül. Észrevettem, hogy szokta vagdosni az ereit is, mert sok vágás van a kezén, és félelmetesen néz ki, magában motyog, folyton szadistán vigyorog, aztán meg elröhögi magát a semmibe, és sokszor énekelgeti, hogy "I will kill you, and gut you"
A hét közepén az osztálytársam azt mondta, hogy a csaj őt bámulva követte a házáig, aztán amikor megfordult, elment egy másik irányba. Ez komoly, és igaz!! Én már félek nagyon attól a csajtól, órán is mindig ilyen véres izéket rajzolgat, nem értem, hogy hogy nincs diliházban már. Nem tudom hogy skizofrén e, vagy mi a baja, de a szülei tuti hogy már ezt észrevették volna. Nem emós, viszonylag normális ruhákba jár! (legtöbbször kapucnis pulcsik) Nagyon ijesztő, és mögöttem ül, és érzem hogy folyton engem bámul. Még vannak furcsa szokásai: tépkedi a hajszálait néha, tördesni szokta a ceruzáit órán. Lehet, hogy depressziós? Az osztályfőnök előtt mindig normálisan viselkedik, semelyik tanárnak sem tűnik fel semmi. Mindig ő a beszédtéma, és nagyon nem tudom,mit tehetnék a csajért, de picit félek. Ti mit szóltok ehhez??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!