Miért voltam még szeptemberben egyedül, most meg társaságban? (12/L)
Figyelt kérdés
Tavaly kezdődött a kamaszkorszakom, hogy tökre érzékeny voltam, meg egy-két barátnőm volt, és folyamatosan rosszul éreztem magam az osztályommal egészen novemberig. Most viszont volt egy kirándulás, és egy buszba voltam velük összezárva, és valahogy nagyon jól elszórakoztam velük. De Az az érdekes, hogy a kirándulás napja előtt ejtettem a barátnőmet (aki egyébként kiderült, hogy valami lelki sérült, és úgy viselkedett, mint egy elmebeteg), és azóta tökre felszabadult vagyok, másmilyennek látom a világot. Sokkal vidámabb lettem. A pszichopata barátnőm tényleg megakadályozott volna a boldogságomban? Mert mellette mindig rossz volt a hangulatom...2014. jan. 1. 17:07
1/2 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy azért sem barátkoztak veled, mert téged is olyannak könyveltek el, mint amilyen a barátnőd. Általában úgy szokott lenni, hogy ha van egy nyomi, vagy idióta a közösségben, akkor már csak azért sem közeledik felé senki, mert félnek attól, hogy a többiek őket is kiközösítik. Lehet, hogy ő is hatással volt rád, mivel ő sem barátkozott másokkal, elvárta, hogy te se legyél olyan, mint a többiek, ezt te tudod.
2/2 anonim válasza:
Lehet, hogy tényleg a barátnőd miatt nem barátkoztak veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!