Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ha az orvosi igazolásom 18-ig...

Ha az orvosi igazolásom 18-ig érvényes és átírom 19-re, akk abból nem lehet baj ugye?

Figyelt kérdés
Hétfőtől ki vagyok írva 18-ig, mert ki akart írni egész hétre csak mondtam neki, h eddig elég. Csak az a helyzet, h most visszaestem. Átírtam úgy, h teljesen 19-esnek néz ki így nem bukhatok le ugye? Nem akarok holnap megint orvoshoz menni, mert a rendelő tömve van c**-al és nem akarok még valami fertőzést kapni 2 órán át még sorba várok. :S

2013. dec. 18. 18:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%
nem túl hihető mese. Az osztályfőnöktől és esetleg az adminisztrátortól függően, akin még átmegy a papír, ebből nagy botrány lehet. Azzal együtt, hogy az orvosok maguktól nem írnak ki úgy, hogy pont pénteken menjél először. Semmi értelme nem volt okoskodnod, hogy meddig írjanak ki hiszen attól hogy ki vagy írva még mehetsz iskolába saját döntésed szerint. Most már legjobb ha visszamész az orvoshoz. Legközelebb okosabb leszel.
2013. dec. 18. 18:48
 12/20 anonim ***** válasza:
47%

okirat-hamisítás néhány lehetséges következménye:

- jogi: büntetőjogi, közigazgatási-jogi, polgári-jogi

- társadalmi.

ami a büntetőjogot illeti, megkülönböztetik:

- magánokirat-hamisítás

- közokirat-hamisítás.

a közokirat-hamisítást általában szigorúbban kezelik.

2013. dec. 18. 18:54
 13/20 anonim ***** válasza:
60%
Jaj ne ijesztgessétek már a srácot, nem lesz ebből semmi baj, a mi osztályfőnökünk például a hamis kilépőt se veszi észre, odaadod az igazolást, ha ott a doki aláírása akkor semmi gond.
2013. dec. 18. 19:00
 14/20 anonim ***** válasza:
60%

Mennyi vészmadár :D

Én sose csináltam ilyet, de semmi bajod nem lesz ebből ha nem olyan utánajárós a tanárod. Még ha le is buknál, az orvos is eredetileg addig akart kiírni...

2013. dec. 18. 19:20
 15/20 bumbi02 ***** válasza:
90%

Ez nem ijesztegetés, a kérdező azt kérdezte, lehet-e belőle valami baj.. Igen lehet. Közokirat hamisítás. Más kérdés, hogy valószínűleg nem fogják feljelenteni, max ha valakinek rossz napja van. De azért 1 nap suli miatt ennyit kockáztatni..

Másrészt: Ha visszaestél, menjél vissza dokihoz, ne kifogásokat keress, hogy miért ne menj. Vagy menj 5 perccel rendelési idő előtt, vagy menj a vége felé. Kifogást könnyű találni, hogy miért ne menj reggel dokihoz.. Persze gondolom ez a "visszaestem" is inkább arról szól, hogy még aludnál, és lusta vagy reggel elmenni dokihoz. Aki igazán beteg, az elmegy a dokihoz. Aki lógni akar, az meg keresi a kifogásokat hogy miért ne.

2013. dec. 18. 19:20
 16/20 anonim ***** válasza:
Reggel elmész az orvodhoz, utána hazajössz, és visszafekszel aludni. Az a gyógyulásban is segít.
2013. dec. 18. 20:09
 17/20 anonim ***** válasza:

Pff de komolyan vesztek itt mindent. Közokirat hamisítás miatt nem gondolom, hogy meghurcolnának mert valószínűsítem, hogy kiskorú vagy.

Ha tényleg nem látszik a javítás akkor nem lesz belőle semmi. Ha rendes az osztályfőnököd akkor meg pláne nem. De ha látszik a javítás akkor holnap inkább kerekedj fel és menj vissza az orvoshoz és kérj még aznapra igazolást.

2013. dec. 18. 20:18
 18/20 anonim válasza:
Igen, igazuk van.Nálunk kb 1 hónapja volt erről szó(egy rendőr mondta el)mi jár az okirat hamisításért.Nem rózsás szünet előtt ekkora hülyeséget.NE TEDD!
2013. dec. 18. 20:20
 19/20 anonim ***** válasza:
Én néha csináltam és csak egyszer buktam le, nem járt érte semmi csak egy ejnye benye:D Nem hinném hogy 10 éves koromba lecsuktak volna ezért.
2013. dec. 18. 21:13
 20/20 A kérdező kommentje:

"Aki igazán beteg, az elmegy a dokihoz. Aki lógni akar, az meg keresi a kifogásokat hogy miért ne."

Hát képzeld el h beteg vagyok! Meg hát kinek akarózik felkelni? XD Am meg tökre mind1 ha észre is venné, rólam nem feltételezne ilyeneket, h átírom. Köszönöm a válaszokat!

2013. dec. 18. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!