Mit tegyek? Nekem nem tetszik de én tetszek neki. ( L)
Figyelt kérdés
Eggyl felettem jár. Joba vagyunk sokszor szoktunk hülyéskedni meg minden .Szeretek velel lenni szertem a társaságát de csak mint barát viszont ő máshogy viselkedik és ezzel nem tudok mit kezdeni.2013. dec. 13. 22:39
2/6 anonim válasza:
Amúgy hányadikos vagy? Egy bizonyos kor felett szerintem bármilyen kínos érzet nélkül lehet erről beszélgetni komolyan a fiúval.
3/6 anonim válasza:
Egyszerűen...ne tégy semmit?xd Figyelj, a "tetszés" csak egy szalmaláng, barátnőmnek is sok srác tetszik, de nem akar velük járni. Lehet veled se akar a srác, egyszerűen bejössz neki, de nem akar tőled semmit. Honnan tudod hogy bejössz neki? Jelekből? a beszédjéből? ahogy rád nézz?:) Ha mondjuk meg, üsse kavics, elhív randizni, akkor mond el neki, hogy nagyon jó haver/barát, de nem akarsz vele járni, és elrontani ezt a haverságot/barátságot. Ha normális is a srác, akkor felfogja, és nem fog zaklatni.
4/6 anonim válasza:
Nemrég velem is akart járni egy srác, egyértelműek voltak a jelei, rá is kérdezett, de megmondtam neki, hogy nem és azóta kerülöm. Elég butuska a fiú, de még így is vette a lapot.
5/6 anonim válasza:
MENEKÜLJ! Válts iskolát! Költözz Mexikóba! Operáltasd át magad! Túrd az orrod! Keress neki magad helyett valakit! Annyi lehetőség van, szedd már össze magad! Állj a sarkadra lányom! puszi: tündérkeresztanyu :*
6/6 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen....de én megmondtam neki, hogy én hogy állok hozzá a dolgokhoz és azóta ő a legjobb fiú barátom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!