Mit tegyek nem szeretnék mellete ülni! Ti mit tennétek a helyemben?
Van egy új osztálytársunk. Akit a tanár mellém ultetett. Viszonylag kedves ,de iszonyuan budos. Tényleg annyira ,hogy az orakon hányingerem lett. A 7.orán majdnem rokáztam.Meg annyira koszos is komolyan. A fiúk meg úgy csúfolják ,hogy kvazimodo vagy hagrid lánya mert jo nagy termetu és sulyu olyan púpos és hosszú kocos haja van. Engem ez nem zavarna nem vagyok ilyen. De alíg ad helyet a padban nem tudok normálissan írni sem...sem a dolgaimat elrakni és nagyon budos ,de tényleg. Nem szeretnék mellete ulni rosszul vagyok az illatátol. Nem szoktam ilyen lenni és buntudatom van e miatt ,hogy ezt mondom rola ,de ez az igazság. Mit tennétek a helyembe az osztly fonok nem ultetne el ezt 100%-ban tudom! De ma ,amikor be hozta ezt mondta: egyenlore az xy mellet ulsz! Ha jo értelmezem lesz új ulésrend?
Tényleg nem vagyok ilyen ,de nem tudok mit tenni. Bánom ,hogy ilyet írok ,de nem tudok más megoldást.. Ti mit tennétek?
O lány jobb kezes. Ma voltunk praxon és mondta az osztálytársam ,hogy o ismeri ot ,hogy az anyukája bodjába járt még pár éve lopni és az anya ezt meg tudta nem engedte be ot...és másnap jott ez a lány az anyjával meg akarta verni az anyat a barátnom anyját ezért.+az apja bortonbe ul!
-Most írta facen a csopiba a tanáno ,hogy új ulés rend várhato remélem nem mellém ulteti meg. Van egy ilyen érzésem pl: multkor azt érzetem ,hogy engem az xx-mellé fognak ultetni és mellé ultettek. Remélem nem :( +Nnagyon eroszakos is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!