Mit tegyek ha mindig össze súgnak a hátam mögött?
Ne foglalkozz velük,rács egyet a válladon és haladj tovább!
Jól megfogalmaztad: atomp*csák ...valószínű ők így akarnak nagylányok lenni,és azt hiszik valakik!
Nézd őket annak amik valójában:SENKINEK!!
Találd meg a normális embereket,érezd magad velük nagyon jól és akkor meg főleg békén hagynak,mert annyira ostobák az ilyen lányok,hogy nem tudnak a helyzettel mit kezdeni.
Lehet ez a céljuk,hogy elveszítsed az önbizalmadat!!NE TEDD!
Szerintem (így látatlanban is)Értékesebb vagy tőlük,ami hatalmas kincs a mai világban..a pi..ák meg nem lesznek királynők a suli elvégzése után...sőt!!!
Ismerek egy lányt a világ közepének érzi magát...a suliba játssza a nagy menő a való életbe meg pszichiáter kezeli,meg nem mer kimenni az emberek közé,csak ha ott van vele a hasonló remek adottságokkal megáldott barátnője!
nos amikor ilyen csajokat látok nekem Ő jut eszembe és máris engem kap el a röhögő görcs:)
Mèrt hagyod magad?
Egyszerūen beszèld meg velūk, hogy ha nem fejezik be, akkor ùj divatot fognak teremteni, ès a kopasz csajok nem valami szexik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!