Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek ha mindig össze...

Mit tegyek ha mindig össze súgnak a hátam mögött?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Középiskolás vagyok és ez az utolsó évem! Az a baj,hogy amióta ide bekerültem az osztályban az atomp*csák valamiért pont engem szemeltek ki...vannak barátaim, és nem tartom magam csúnyának..de folyamatosan össze súgnak a hátam mögött,röhögcsélnek és ez nagyon zavar..senkivel se vagyok bunkó,nálam azért vannak sokkal csendesebbek szóval komolyan nem értem mi a fene bajuk van.. másokhoz is oda mennek,rámnéznek,elkezdenek valamit pofázni és röhögnek..volt már valaki ilyen helyzetbe? mit lehet csinálni..?nagyon nem bírom már..az van bennem, hogy utolsó év,bírd ki... :/

2013. nov. 29. 14:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz velük,rács egyet a válladon és haladj tovább!

Jól megfogalmaztad: atomp*csák ...valószínű ők így akarnak nagylányok lenni,és azt hiszik valakik!

Nézd őket annak amik valójában:SENKINEK!!

Találd meg a normális embereket,érezd magad velük nagyon jól és akkor meg főleg békén hagynak,mert annyira ostobák az ilyen lányok,hogy nem tudnak a helyzettel mit kezdeni.

2013. nov. 29. 14:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen,eddig is ez volt a taktikám..de szólni senkinek nem akarok mert ugye kellemetlen lenne nekem.. :/ 2éve pár másik osztálytársamat is bele vonták..ők egy ideig leálltak de mostanában kezdem észre vennei,hogy már megint pofáznak nekik...általánosban nagyon nem voltam megelégedve a külsőmmel aztán össze szedtem magam..de miattuk kezd megint elmenni az önbizalmam :/
2013. nov. 29. 14:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Lehet ez a céljuk,hogy elveszítsed az önbizalmadat!!NE TEDD!

Szerintem (így látatlanban is)Értékesebb vagy tőlük,ami hatalmas kincs a mai világban..a pi..ák meg nem lesznek királynők a suli elvégzése után...sőt!!!

Ismerek egy lányt a világ közepének érzi magát...a suliba játssza a nagy menő a való életbe meg pszichiáter kezeli,meg nem mer kimenni az emberek közé,csak ha ott van vele a hasonló remek adottságokkal megáldott barátnője!

nos amikor ilyen csajokat látok nekem Ő jut eszembe és máris engem kap el a röhögő görcs:)

2013. nov. 29. 14:25
 4/6 A kérdező kommentje:
jó neked.. :/ hiába nem mutatom ki soha mennyire rosszul esik akkor se állnak le..alapból hánynom kell tőlük..mert ezek a tipikus "okos vagyok,szép,mindenki szeret de a cipőmet nem tudnám bekötni.." Amikor megtudták,hogy barátom van őt is elkezdték osztani..nem tudom,hogy mit csak hallottam,hogy a nevét említik..most komolyan...már nem tudok mit csinálni.. -.-
2013. nov. 29. 14:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Mèrt hagyod magad?

Egyszerūen beszèld meg velūk, hogy ha nem fejezik be, akkor ùj divatot fognak teremteni, ès a kopasz csajok nem valami szexik:)

2013. dec. 1. 18:18
 6/6 A kérdező kommentje:
:D igazából nem tudom mit kéne csinálnom..most ha oda megyek leordítani a fejét azt mondja, hogy nem is mondtak rólam semmit..akkor meg megint égni fogok :/
2013. dec. 2. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!