Bele szeredtem a tanáromba. Mit tegyek hisz 25évvel idősebb?
Nem tehetné meg,hogy amíg a diákja vagy,addig korrepetál..ez etikai szabály,erkölcsi szabály!
Egyébként mit tegyél?Vagy mond el neki,és szerencséd lesz,VAGY pedig legyél vele naaaagyon,de naaaagyon kedves.
Ha van családja, felesége, gyerekei, akkor hagyd. Elég sok a korkülönbség köztetek.
Hát, nem tudom mit mondjak, próbálj vele beszélgetni, mosolyogj rá... Remélhetőleg veszi az adást majd...
Egyik barátnőm is így járt. Az egyik tanárába szeretett bele kb 15 évesen. 20 éves volt a csajszi, mikor összejöttek, rövid úton összeházasodtak. Náluk 18 év korkülönbség van, pár hónapja váltak el (kb 2 év házasság után) a 'generációs különbséget' nem tudták kezelni.
Szerintem nézz szét a saját korosztályodban (tudom, hogy nem annyira érettek), a tanárbácsira meg nézz tanárként, ne férfiként. Most komolyan, 40 éves, te meg 15. Max lánya ként tudna rád tekinteni, nem mint nőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!