Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Bele szeredtem a tanáromba....

Bele szeredtem a tanáromba. Mit tegyek hisz 25évvel idősebb?

Figyelt kérdés
A matek tanárom (férfi) helyes jó képű és kedves de még is csak 25évvel öregebb senki se tudja de már korepetálást is kértem tőle csak azért hogy vele legyek. Mit tegyek?

2013. nov. 16. 21:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2013. nov. 16. 21:25
 2/7 A kérdező kommentje:
15Leszek
2013. nov. 16. 21:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ó ez mindenkivel megesik. :) Én is imádtam egy bizonyos tárgyat... Persze tudtam, hogy lehetetlenség, és sose éltem bele magam, inkább csak röhögtem magamon, és jól éreztem magam az órán. Olyan bizsergető dolog ez vagy hogy is mondjam. :) Mondjuk kíváncsi lettem volna a tanárom velem egy korosztályú fiaira... :)
2013. nov. 16. 21:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is a tesitanárba egy ideig bámultam,észre is vette csak nézett hogy mit nézem.De már elmúlt most már az osztálytársam tetszik.:D
2013. nov. 16. 21:32
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem tehetné meg,hogy amíg a diákja vagy,addig korrepetál..ez etikai szabály,erkölcsi szabály!

Egyébként mit tegyél?Vagy mond el neki,és szerencséd lesz,VAGY pedig legyél vele naaaagyon,de naaaagyon kedves.

2013. nov. 16. 22:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha van családja, felesége, gyerekei, akkor hagyd. Elég sok a korkülönbség köztetek.

Hát, nem tudom mit mondjak, próbálj vele beszélgetni, mosolyogj rá... Remélhetőleg veszi az adást majd...

2013. nov. 17. 13:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Egyik barátnőm is így járt. Az egyik tanárába szeretett bele kb 15 évesen. 20 éves volt a csajszi, mikor összejöttek, rövid úton összeházasodtak. Náluk 18 év korkülönbség van, pár hónapja váltak el (kb 2 év házasság után) a 'generációs különbséget' nem tudták kezelni.

Szerintem nézz szét a saját korosztályodban (tudom, hogy nem annyira érettek), a tanárbácsira meg nézz tanárként, ne férfiként. Most komolyan, 40 éves, te meg 15. Max lánya ként tudna rád tekinteni, nem mint nőre.

2013. nov. 18. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!