Lehet rossz kategória, de valaki segitsen! Tele van az osztályom írígy, buta, beképzelt lányokkal, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már harmadik középiskolába járunk..első óta tart egy olyan fajta lenézés,kibeszélés,leszólás,hogy megáll az ember esze.17 évesek,az egyik bukott kis szőke cicababa,aki engem folyton utánoz,szilikon mell,mű fogsor,47 kiló, másik olyan büdös izzadságszagú,harmadik meg ma-holnap éhenhal,nincs pénz fogkrémre se,és mégis a másikat bántják.Az osztályfőnök már totál kikészült tőlünk,én soha nem szólaltam meg,csak ha bántottak így belekerültem.Az egész iskola rajtunk röhög.Ki akartam iratkozni,de nem engedték szüleim,se tanáraim.Mindenki ronda,kövér dagadt disznó,vagy épp csont,büdös k****,stb.. mindenki utálja őket,mégis félnek tőlük.Nem fogom tovább tűrni,de ha beszólok neki,ha szakad a cérna az dúrva lesz,de akkor csak elfajul az egész. Mit tegyek/ünk? :/2013. okt. 23. 11:09
11/13 Angelik@ válasza:
A világ van tele rossz indulatú buta beképzelt lányokkal/fiúkkal. Ez elől nem menekülhetsz. Kezdj hozzászokni...
12/13 anonim válasza:
Ne haragudj ,de az írásod alapján Te sem tűnsz túlságosan értelmesnek ,sem pedig kedvesnek . Először is tanulj meg kulturáltan s helyesen fogalmazni . Próbálj ne ennyire kritikus szemmel tekinteni mindenkire. Én nem ismerem Őket ,sem pedig Téged ,ezért nem mondok ítéletet ,de ezt akkor is megfogalmazhattad volna más stílusban .
13/13 anonim válasza:
Hát ezen hatalmasat szakadtam,ne haragudj..:DD Nem tudom,te látod-e magadat kívülről,de tényleg nevetséges vagy te is,meg a másik három is.Nagyon durván osztasz mindenkit,nem lehet,hogy azért megy a vita,mert te beszóltál valamit,csak nem vetted észre,ők meg berágtak?:) Egyébként abba nem gondoltál bele,hogy ha,idézem "Az egész iskola rajtunk röhög",nem véletlenül van?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!