Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tanulás vagy pihenés?

Tanulás vagy pihenés?

Figyelt kérdés
Melyiket tegyem előbbre? Inkább kapjak rosszabb jegyet mert nem tudok annyit készülni, vagy a tanulás miatt legyek hullafáradt? Melyik a jobb megoldás?

2013. okt. 14. 16:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Én mindig pihenek,utána tanulok csak.
2013. okt. 14. 16:47
 2/9 Girgoy ***** válasza:
100%
A kérdés nem eldöntendő, hiszen mindkettőre szükség van. Egyszerűen meg kell találni a helyes arányt és napi rutint, hoyg elég legyen időd tanulásra is meg pihenésre is. Ha elszúrod a sulit, az később is rossz hatűással lesz az életedre, de akkro is béna leszel felnőttkorodban, ha nem tanulod meg okosan menedzselni az idődet. A jó időbeosztást most kezd el megtanulni, mert az élet mindig arról fog szólni, hoyg egyszerre több dolognak is meg kell felelned és több dolgot is elvégezni. Oszd be egyszerűen úgy, hogy minden fontosra jusson időd.
2013. okt. 14. 16:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

gondolkodj hosszútávon

pár év múlva akarsz lazulni, mert lesz egy jó munkát, és most halálra tanultad magad

vagy pár év múlva dolgozod halálra magad, és lesz béna munkád, mert most sokat lazítasz

Persze a mai világban semmi sem garancia, de én így gondolkodom, és hátha összejön

2013. okt. 14. 17:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Fáradtan ne tanulj, mert semmi értelme.. Inkább csinálj egy két jegyzetet (csak a címszavakat írd le), kb 10-15 percet vesz igénybe, utána pihenj. Aztán holnap, kipihenten átolvashatod párszor, ha van rá időd suli előtt, + közvetlenül dolgozat előtt olvasgasd a jegyzeteket, ameddig el nem kezditek írni és nem lesz semmi probléma. Ha mégsem lesz 5- ös, akkor sincs baj, a legközelebbi dolgozatnál kijavítod.
2013. okt. 14. 17:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Attól függ, ha egyetem akkor inkább tanulás, azalatt egyértelműen pihenés. Gimiben utolsó 2 évet elég meghúzni.
2013. okt. 14. 19:30
 6/9 anonim ***** válasza:

"Gimiben utolsó 2 évet elég meghúzni."

hónapot*

2013. okt. 15. 02:30
 7/9 anonim válasza:
Elöször tanulj meg utána pihenhetsz akármennyit. Vagy pihenés közbe tanulj!
2013. okt. 21. 21:11
 8/9 anonim ***** válasza:
En ugy csinalom h hazajovok sulibol aztan elmegyek a lovardaba edzesre, maradok kicsit a lovamnal, ha meg van ido akkor utana elmegyunk baratnomhoz vagy elugrunk valahova azt kb este 7-8fele erek haza es ha meg van idom/kedvem tanulni aakkor nekiallok. Ha meg nem akkor csak a dolgozatra atnezem h mi van es majd suliba irom a hazit v nem irom meg. Max nagy dogakra tanulok tobbet. Szoval elso a pihenes, utana a tanulas;) 15/L
2013. dec. 9. 16:50
 9/9 anonim válasza:
Én dél.u 4kor kezdek el tanulni,ha az előtt van időm pihenni,akkor pihenek,ha nem akkor tanulok.De megesett vele olyan is hogy hulla fáradt voltam és csak nagyobb dolgokra készültem
2014. jan. 10. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!