Hogyan lehetnék olyan népszerű, mint régen?
Tudom, hogy van már hasonló kérdés, de az előző iskolámban egy-két kivétellel mindenki kedvelt, nagyon boldog voltam ott, és sosem foglalkoztatott, hogy ki a "menő" "nem menő", magától volt rengeteg barátom akikkel jól éreztem magam. Viszont felköltöztünk Pestre (családi ügy), és nem találom a helyem az új osztályban. A legtöbben már oviskoruktól ismerik egymást. Hogyan tudnék hozzájuk közeledni? Néha mintha nem is léteznék a számukra. Nagyon rossz, mert még sosem voltam ilyen "szürke egér", nem tudom, hogyan kellene ebből kitörni.
17/l
Soha nem néztem le senkit és engem se néznek le, csak ez mintha nem.is én lennék.
Köszi a választ :)
"...csak ez mintha nem.is én lennék."
Pedig te vagy. Ami ott voltál, azt javarészt a többiek aggatták rád. Most nincsenek, csak te. Nem vagy szürke egér, legfeljebb az osztályod szemében, a te szemedben pedig lehetnek ők egy idegen rágcsáló-kolónia. :) Ez nem szokatlan egy új társaságban.
Egyfelől csak megoldható, hogy egy-egy hétvégén, és/vagy őszi szünetben összeröffenj a régi barátokkal. Ők talán tudnak valami okosat mondani, hogyan viszonyulj az újakhoz.
Másfelől, ahogy a #3-dik hozzászóló írta, ehhez idő kell. Figyeld őket, és próbáld figyelni magadat is. Valószínűleg az új barátságok már nem is a népszerűségről szólnak majd.
egy csoportba való beilleszkedés minimuma általában 3 hónap.
gugliba szocializáció.
ha jól számolom alig 1 hónapnál tartasz.
amúgy meg rendezz egy házibulit a hétvégén és hívd meg az összes osztálytársad:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!