Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Titeket is kivisznek még tesi...

Titeket is kivisznek még tesi órán?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, más iskolákban hogy megy ez. Délelőtt sosincs több 7-8 foknál, de még mindig rövidgatya-pólóban kell fagyoskodnunk. :(

2013. okt. 4. 16:31
1 2
 1/11 anonim válasza:
Minket már nem. :)
2013. okt. 4. 16:39
 2/11 anonim ***** válasza:
76%

Nem kötelező rövidnadrágban-pólóban tesizni, vehetsz fel pulcsit és melegítőt is.

Egyébként elárulom hogy ha mozognál akkor nem fáznál. Ha mi tudtunk a hóban focizni rövidnadrágban, annyira csak nincs hideg ősz elején...

2013. okt. 4. 16:46
 3/11 anonim ***** válasza:
Mi kimentünk ma ^^ Pulcsi+hosszúgyatya (Bár nekem térdig ér xD) Ha futsz/mozogsz akkor meg nem fázol. Mi volt, hogy 6 fokban futottunk kúpert és melegem volt. :)
2013. okt. 4. 16:53
 4/11 anonim ***** válasza:
Mi is kimentünk ma, és nem fáztam mert futottam + volt pulcsi rajtam. De azért remélem télen már nem kell majd kimennünk...
2013. okt. 4. 17:16
 5/11 anonim ***** válasza:

aha.De mi veszünk pulcsit-sőt,mit több kérik is.

Amúgy azt sohasem feljetem el,amikor télen volt tűzriadó amikor kicsik voltunk,és hóban kimentünk tornadresszben

2013. okt. 4. 19:05
 6/11 A kérdező kommentje:
nem engedik a melegítőt..
2013. okt. 4. 22:48
 7/11 anonim válasza:
Minket néha ki szoktak, de többnyire a tornateremben vagyunk :)
2013. okt. 5. 11:41
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél rá hogy engedik vagy sem, a tanár meg fogadjunk hogy fölveszi! És ha nagyon hidegek jönnek, hiába mozogsz, meg is betegedhetsz. Vegyél fel egy melegítőt, vagy hosszabb nadrágot!
2013. okt. 5. 16:41
 9/11 anonim ***** válasza:

Már pedig nem lehet megbetegedni, ha MOZOGSZ! Tesztelve van!

Mi egész télen (-5 fokban is!) kimentünk kosarazni, és semmi bajunk nem volt. két oka volt:

Hozzászoktunk, mert minden nap kimentünk meccsezni.

Egész órán futottunk gyakorlatilag megállás nélkül, és ezért nem is fáztunk!

(mondjuk nekem egyszer elfagyott a kezem, a csuklóm és kisujjam között, kicsit belilult, és fájt pár napig, ez -10, -15 °C körül történhetett, ilyen zord időben már csak fél órát megyünk ki, rövidnadrág, póló, és kesztyű :D )

2013. okt. 7. 21:40
 10/11 anonim ***** válasza:
Vagy rövidgatyát is felvehetnél hosszú vastag térdzoknival.
2013. okt. 8. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!