Kerülhetek cikis helyzetbe?
Az a helyzet, hogy sajnos félig roma származású vagyok.Nem vagyok büszke apai ágon a rokonokra (apukám roma)és nem is tudtam beilleszkedni 14 év alatt ebbe a körbe.A lényeg az, hogy eléggé félek ezektől az "ismerjük meg a cigányokat" óráktól mert az iskolába megtudták hogy félig én is az vagyok,voltam olyan hülye, hogy elmondtam nekik, és félek ha feltesz a tanár (vagy ezeket ki fogja tartani?:) ) hogy az osztályba ki roma származású a többiek egyből rám mutogatnak, az "oktató" pedig kínos kérdéseket tesz fel, az osztálytársak nagy vigyorok közepette néznek rám és ez nekem baromi kínos lesz.Ötös vagyok mindenből na jó énekből talán nem, de magatartásom is, szorgalmam is ötös és már van két osztályfőnöki dicséretem. Félreértés ne essék egyátalán nem utálnak, sőt épp ellenkezőleg az osztály bohócai vagyunk én és két ember persze a normális ész keretein belül. (legalábbis én :) ) Van egy nagyon gyönyörű lány hosszú szőke hajjal, (tényleg nagyon hosszú)
formás kerek fenékkel, és hát jó nagy cicikkel :).Nem az a tipikus "szőke" hanem baromira értelmes leányzó, ő is ötös mindenből. Mostanában virágzik a kettőnk kapcsolata és akár még a barátnőm is lehet, ha minden jól alakul :). Természetesen ő magyar, és nem hiszem, hogy ő tudná milyen nemzetiségű vagyok, épp ezért ez is akadályokat vethet majd fel(osztálytársam ő is).Lesz-e ilyen óra egyátalán? Kellene hogy aggódjak? Mégegyszer mondom nagyon tisztességes a családom az öt tagú családom a rokonokat nem számítva. Apukám ügyvéd,anyukám kozmetikus. Tehát lehet majd ebből az órából hátrányom a lány felé? Elnézést kérek ha rossz kategóriába írtam a kérdést! 14/F
Nem lesz belőle baj.
Valószínű nem látszik rajtad, meg ha befogadtak, akkor minek félsz?
Egyébként nem kötelező bevallanod, hogy milyen származású vagy.
"Egyébként nem kötelező bevallanod, hogy milyen származású vagy."
Persze hogy nem, ha látszik rajta.
Fekete Pákónak sem kell coming out-olnia, hogy néger.
Szerintem nincs ebből baj,ha nem reklámozod,és csak annak említed meg,akiről biztosan tudod,hogy megbízható.Egyébként írtad,hogy jól tanulsz,apukád értelmiségi,és az osztályod szeret.Tehát innentől kezdve senkinek nincs oka utálni vagy megvetni téged.
Különben vannak olyan félvér személyek,akiken a származásuk nem látszik meg kirívóan.Kifejezetten szépek is akadnak köztük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!