Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogy van az, hogy egy osztály...

Hogy van az, hogy egy osztály rád ragaszt egy bélyeget és egész életedben azt kell viselned, még akkor is, ha már egyáltalán nem az vagy, aki akkor voltál?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert most osztálytalálkozókat szerveznek, és ugyanúgy megy az oltogatás, mint régen, pedig elméletileg már felnőtt emberek vagyunk, nem? És nekem rosszul esik, nincs is kedvem így elmenni.

2013. szept. 20. 20:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
De amúgy megnézném, melyikőjük dolgozik két munkahelyen egyszerre, jár suliba és vezet egy komplett háztartást, mert már nem anyuci tartja el. Ők még mindig szülőkkel laknak és egyetemre járnak, amivel később kitörölhetik (legalábbis nagy arányban)
2013. szept. 22. 12:40
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ne menj el oszt. talira ilyen emberek közé.... Engem ált. suliba szekáltak mindennel, amivel csak tudtak, és most miattuk egy zárkózott, nagyon csendes ember lettem... Ők is akartak oszt. talit (többségünk most végzős), és volt bőr a képükön engem is meghívni! (fb-n ilyen csoportba szervezték) nem tudom miért, mikor az utolsó 3 évben végig bántottak! A taliból nem lett semmi, de én amúgy se mentem volna el. Max ha valami nagy dolgot érek el az életben, hogy irigykedhessenek.
2013. okt. 3. 13:39
 13/13 1112 ***** válasza:
Kérdező, így miért mennél el osztálytalálkozóra? Azok azért szoktak lenni, hogy a régi barátok újra találkozhassanak. Ha téged kiközösítettek, miért lennél kíváncsi rájuk?
2013. okt. 3. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!