Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Milyen tanárnak lehet szerenád...

Milyen tanárnak lehet szerenádozni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. az a kérdésem hogy ez a szerenádozás hogy zajlik? melyik tanárnak lehet adni? vagy az összesnek szokták? vagy csak az osztályfőnöknek? köszi a válaszokat :)
2013. szept. 16. 14:14
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem a jó fej tanároknak is lehet. Amúgy azt hiszem csak az ofőnek szoktak. De néha olyan jó fej tanár is akad, netán fiatal, hogy az osztály megkérdezi, hogy lehet-e menni. Netán szinte felajánlja a tanár és akkor meg mentek. A szomszédunkban egy német/magyar tanár lakik. Legutóbb az osztálya jött szerenádozni, előtte még nem volt osztálya, de jöttek hozzá. Kb. huszonakárhány éves, tehát fiatal. Gondolom amiatt.
2013. szept. 16. 14:19
 2/4 anonim ***** válasza:
54%
Mi általánosban minden tanárhoz elmentünk, középiskolában asszem nem is volt ilyen... Nem emlékszem, azt utáltam. :S (Illetve az osztályt, mert amúgy a tanárokat meg a sulit szerettem.)
2013. szept. 16. 14:30
 3/4 anonim ***** válasza:
67%

Tanártól függ. Ha jó fej, nem túl vaskalapos, akkor nyugodtan. De előtte kérdezzétek meg tőlük, nem gond-e. Van, ahol a szomszédság nem szereti, ne hozzátos kínos helyzetbe.

Nálunk pl. volt pár műszaki tanár, akik nagyon jó fejek voltak. Volt, aki még egy-egy pohár borra is behívott mindket. :)

2013. szept. 16. 14:32
 4/4 Amado atya ***** válasza:
63%
Annak, akiről tudni, hogy ő, és szomszédai kibírják a macskakórust gyertyákkal az ablaka előtt.
2013. szept. 16. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!