Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az osztályfőnökömnek általános...

Az osztályfőnökömnek általánosban (8. oszt. ) mihez van joga?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy be kellet adni egy papírt amire fel van írva hogy hány testvérem van, hányan élünk a lakásban, mennyi idősek a testvéreim stb... Nos én ezt be is adtam neki, és nem tudom miért de kitalálta h utálom nevelőanyám, ami részben igaz volt, RÉGEBBEN. Holnap pedig erről kellene vele beszélnem, van joga ezt tudni? Egyáltalán miért érdekli?

14/L

2013. szept. 9. 19:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Légy udvarias, köszönd meg, hogy aggódik, és mond azt, hogy nincs semmi baj. Ha tovább faggatózik, mond meg, hogy nem szeretnél erről beszélni vele, esetleg hogy ti otthon beszélitek meg az ilyen dolgokat, nem másokkal.
2013. szept. 10. 01:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!