Ez milyen hatással lehet rám?
17 éves lány vagyok,alapjában véve rólam annyit kell tudni,hogy egy kisebb szakközépiskolába járok.Már 12.-es vagyok,és félek az érettségitől,de főleg a matekérettségitől.9.osztályos koromban volt egy szigorú matektanárom,akivel valamilyen szinten tartottuk a kapcsolatot,mert végülis évvégére jóba lettünk,de ő elment.Jött helyette a mostani matektanárom,akit nagyon nehezen kedveltem és szerettem meg.Feltételezni merem,hogy neki én vagyok ebből a szempontból a legnagyobb küzdelme.Sosem mondtam neki,hogy mit éreztem,amikor matekból átvett minket,de ha ebben az évben leérettségizek májusban matekból,akkor biztos,hogy mindent elfogok neki mondani,hiszen akkor már kiadhatok magamból szinte bármit.Ezt a matektanárnőt(45 éves jelenleg) példaképemnek is tartom.Nagyon közvetlen velem,tudja,hogy tisztelem és szeretem.Minden tapasztalatát,fájdalmát,szeretetét a szemeiben látok.A kapcsolatunk ebben az évben érdekes fordulatot vett,mert kétszer is félreértelmezte a gesztusaimat,tehát egyszer azért ölelt meg,mert közvetlen módon,kitárt karokkal köszöntem neki mosolyogva,másodszorra meg megjegyeztem az udvaron,hogy nekem egy ölelgetős macira van szükségem(rettentően szeretethiányos vagyok),ezután a kijelentésem után szintén megölelt.Örültem is neki,majdnem el is sírtam magam(most annyi negatív dolog van az életemben),de mégsem tettem,inkább mosolyogtam.Mosolyogtam azért,hogy azt lássa,hogy boldog vagyok..tulajdonképpen boldog is voltam abban a percben.
A kérdésemet pedig azért tettem fel,hogy valaki felnyissa a szemem:jó ez,hogy ennyire közel állok ehhez a tanárhoz?Tudom,hogy leszek még vele nagyon rosszban is,de azt is tudom,hogy ő ezt a siker érdekében teszi.Én félek,hogy talán őt bántom meg azzal,ha egy esetleges sikertelenség esetén(Isten ments!),oktalanul elkezdek bunkózni-nem csak vele,hanem mindenkivel..:/ Attől félek,hogy megbántom.Talán ridegebbnek kellene lennem vele,hogy újra úgy tekintsünk egymásra,mint ahogy régen?
Persze,ha sikerül az érettségi,akkor a nyakába ugrok/repülök..annál nagyobb boldogságom úgysem lesz mostanában..már ha ez a dolog összejön.Amúgy 3-as voltam nála eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!