Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az osztály kikészül a történel...

Az osztály kikészül a történelem tanártól. Ti mit tennétek? Nektek is van/volt ilyen tanárotok? Ha igen, hogy viseltétek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Az osztály már rendesen kikészül attól a tanártól, a szülők panaszkodnak az osztályfőnöknek szülőin a jegyekről és a tanárról. Zsuzsanna(a tanár) aki a törit tanítja vagy 50 éves, és nagyon hülye szabályi vannak. Dolgozat jegyet csakis dolgozat jeggyel javíthatsz ki,de alig írunk dolikat, meg ilyenek... Olyanokból irat, hogy pl. : amikor átvettük Róma felét akkor abból irat az kb. 35-40 oldal (kicsi füzet ,van akinek van ez 60 oldal is a ló írásától) és MIN. 32 évszám (Kr.e. és u.) és van 3 napunk bemagolni újra és újra az oldalakat miközben még van szlovák, angol, matek, földrajz, magyar és még kitudja milyen házi. Hiába tanuljuk meg minden órára a tananyagot néhány dolog kimegy a fejből. Mikor eljön az a nap, mikor 1.(!!!) óra töri mindenki mint az állat ismételi az anyagot. A szomszédunk adja a kérdéseket mi meg hibátlanul elmondjuk neki a választ (a füzet meg csukva van). Belép az ajtón és akkor olyan csend van az osztályba hogy Csubakka ordítását is lehetne hallani az Északi-sarkról. Mikor teszi fel a kérdéseket akkor meg hirtelen semmit sem tudsz az anyagról. És hát meg is látszik az eredménye. Nekem a legrosszabb jegyem 4-es volt (Magyarba az a 2-es) de az osztály fele már kapott 5-öst is DOLIRA! (ami nálatok 1-es) És itt jön az, hogy hiába tanulsz és felelsz, a doli jegyet csak doli jeggyel lehet kijavítani. Év végén mint kiderült az osztályban 1 gyereknek volt csak 1-ese (5-ötöse nálatok) töriből úgy hogy megérdemelte (lehet volt olyan akinek "megkegyelmezett" mivel anyja bejött balhézni). És valakinek ez a rossz jegy rontotta el a tiszta 1-esét (Magyarba 5-ösét). Mi meg már szóltunk az ofőnknek hogy csináljon már valamit meg hogy már igazán mehetne nyugdíjba a töris. De sajna semmi. Hiába tanulunk akkor sem tudjuk megcsinálni 1-esre azt a rohadt dolit. Igaz egyszer csinált velünk egy olyan dolit ami nekem hibátlan volt, az a papírtömb meg eltűnt neki és nem javíthatta így ki. Na ne tudjátok mekkorát ordítottam mikor kiment az osztályból... És nem tudjuk mi vár ránk jövőre, mert lehet hogy a németet is ő fogja nekünk tanítani, akkor meg már meg is lesz annak az oka hogy az osztály ilyen hülye németből. És törin meg álandóan azt hazudja, hogy "a C osztályban mindenki megírta 1-esre (5-östre)...." Mikor meg megkérdezzük őket akkor meg azt mondják hogy ők is elszúrták és 3 embernek sikerült csak sikeresen a doli, meg hogy mirólunk (az A osztályról)a tanár ugyan ezt mondja. Már igazán elmehetnek a p***-ba az a tanár. Ja és a kérdés - Ti mit tennétek? Nektek is van/volt ilyen tanárotok? Ha igen, hogy viseltétek? (bocsi, kicsit hosszúra sikeredett és ha van benne akkor ne nézzétek a helyesírást, gyorsan írtam)

Nekochan, 12/L

2013. aug. 25. 14:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Az angol és a matek az teljesen más téma számomra. Én most megyek 7. osztályba és angolt 5-től tanulunk, a matekot meg a kisujjamból kirázom, néha már akkor kész vagyok a feladattal amikor a táblánál még csak most kezdték el számolni. A matekos tanárral nekem semmi gondom nincs, mert én vagyok az egyik kedvence. A legrosszabb jegyem a 2-es (Magyarországon 4-es) volt. Én nem szeretek írás közben beszélni, mert néha az összezavar és amikor megkérdeztem, hogy muszáj beszélni közben azt mondta, hogy ha nem akarsz akkor nem, és így fél perc alatt kész is voltam a feladattal. Az angolt meg nem nagyon csípem de mégis kihozok belőle minden tőlem telhetőt. Év végen majdnem kiválót kaptam de mivel árvíz miatt nem tudtam javítani, ezért maradt a 2-es (4-es).

És aki ott kritizált hogy milyen hibákat vétettem sajnálom, hogy nem volt a kis történetem hibátlan, de én sem meg te sem vagy robot aki mindent hibátlanul végez. Ige mi emberek vagyunk és hibázhatunk mint életben, mint helyesírásban. Viszont a "Magyarba" az itt nálunk Szlovákiában elfogadható, néhány tanár amikor mesél nekünk nem azt mondja, hogy Magyarországon, hanem azt, hogy Magyarba. És szerintem naggyal van az írva. Na mindegy. Németünk 7-től lesz hetente 1-szer az angollal megkeverve. Szóval nekünk nagyon nehéz lesz egy 7-es szemszögéből amikor 2 számunkra "idegen nyelvet" tanítanak. A töris tanár tányleg nem tehet róla, hogy rosszul tanítja meg nekünk néhány idegen szavat, de akkor ne neki álljon feljebb, hogy mi rosszul tudjuk.

2013. aug. 25. 21:11
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem a tanártól való félelem csak motivál a tanulásra.:) Gondolj arra, hogyha nála jó jegyeket szerzel, akkor évek múlva az érettségi is piskóta lesz.:)
2013. aug. 25. 21:22
 13/15 anonim ***** válasza:
23%

4-es vagyok

Az, hogy a tanár is azt mondja nem biztos, hogy jó is úgy. Maga az, hogy magyar az egy nemzet /maga az emberek csoportja/ vagy egy állampolgárság. Most mész egy vagy több emberbe?

És úgy gondolom, hogy lehet, hogy úgy mondjátok de úgy gondolom, hogy ez NEM elfogadható SENKITŐL se, főleg ha magyarnak vallja valaki magát...

Ja és ha ezt tapasztalnám egy felvidéki tanártól is azt is kijavítanám...

És nem hiszem, hogy nálatok ez elfogadható. Több ismerősöm is van aki kinn él és képesek kimondani teljesen.

És ezek amiket hirtelen megláttam helyesírási hibák olyanok, hogy csoda, hogy elnézik nálatok. Nekünk pl:. kapásból bevágnák rá az 1-est. Nálunk volt, hogy azért egy jeggyel rosszabbat adtak mert egy vessző nem ott volt.

Mellesleg hiába mondod, hogy a tanár így meg úgy meg amúgy. Ilyen hülye, olyan rosszul adja le az anyagot. Akkor is tanulni kéne RENDESEN. Tudom nekem is volt hasonló tanárom. Nagyon szigorú volt az osztály fele bukott nála és a másik osztály 3/4-e /erős szakközépbe jártam több gimivel is versenybe szállhatott a sulink simán/ én sosem magoltam rendesen tanultam és meg is volt a 4-esem. De a tanulás nem azt teszi ki nálam, hogy holnapig tudom. Volt amit évelején tanultunk és évvégén megkérdezte tőle és akkor is csípőből tudtam rá a választ.

19l

2013. aug. 26. 16:44
 14/15 balla bernadett válasza:
véletlenül nem SOMOSINÉ CSÍK ZSUZSANNA?:d
2013. szept. 8. 18:22
 15/15 anonim válasza:
Jézusom. Ikrek vagyunk! A mi töritanárunk is ilyen őt is Zsuzsának hívják.
2013. szept. 20. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!