Mint mondjak a tanárnak, amikor átadom a kenőpénzt? Mikor és hogy adjam oda?
Nos hát meghúztak matekból.Tényleg nem csináltam egész évben semmit,de derogálna évet ismételni.Így úgy döntöttem,hogy megpróbálom kicsit meglágyítani a tanár úr arany szívét egy kis pénzügyi csekélységgel.Soha nem csináltam még ilyet,szóval nem tudom,hogy hogyan adjam oda,illetve hogyan hozzam fel neki.Előre fizessek a szolgáltatásaiért?Mit mondjak?Csomagoljam be vagy csak nyomjam a kezébe?
Tippek?Tapasztalatok?Esetleg sztorik?:)
Az igaz,hogy nem vagyok túl okos,de abban azért bízom,hogy egy 95-ös IQ-val rendelkezem.Az ilyen mértékű tanulmányi leromlás idén kezdődött,addig a biztos kettesem mindig meg volt,de ebben az éveben jóformán nem is látogattam az iskolát.Tanárok elnézték,pont nem érdekelte őket,hogy hol van a 35 fős osztályból egy-két diák.Tudom,hogy ez az én bajom,és nem is szeretném rájuk kenni a felelősséget...
28-án lesz a vizsga,addig éjjel nappal tanulni fogok,már van tanárom is:)
Köszönöm mindenkinek,kicsit ráébresztettetek,hogy ez a módszer igen undorító lett volna!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!