Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Titeket is csúfolnak/csúfoltak...

Titeket is csúfolnak/csúfoltak általánosban?

Figyelt kérdés
én félig fekete vagyok és állandóan ezzel b*szogatnak, az osztálytársak, aztán 173 cm vagyok és kb a fiúktól majdnem magasabb, hormonzavari problémáim is vannak (orvosolni próbáljuk) és így összképben nagydarab vagyok és ha ez még nem lenne elég a hajam is brutális :c az önbizalmam meg minuszon van

2013. aug. 9. 17:39
1 2
 11/18 anonim válasza:
Igen én politikus voltam mert annyit beszéltem és mindenbe beleszóltam :D
2013. szept. 27. 20:52
 12/18 Spilo666 válasza:
Engem PRÓBÁLTAK csúfolni mert duci vagyok de nem nagyon sikerült nekik. Alkatra nem látszik de NAGYON erőset tudok ütni és ugye ezt nem nézik ki belőlem. Röviden: amikor csúfoltak 2 füles és a gond elszállt :D
2013. okt. 22. 22:01
 13/18 anonim ***** válasza:
Általános alsóban párszor előfordult. De bátyám ugyanabba a suliba járt, így ő meg a barátai mindig megvédtek :D
2013. nov. 17. 10:46
 14/18 anonim válasza:
23%

Kérdező, nem jól látod a helyzetet.

Ha egy fiú komolyan meg akar verni téged, akkor nem sok esélyed van.

2014. jan. 17. 19:22
 15/18 A kérdező kommentje:

Na hát akkor csak imádkozni tudok érte, ha meg nem sok esélyem van... akkor az karate sensei lehet, mivel megszereztem a fekete övet ^^ + paprika spray azért most lássuk be, :D simán kiverem belőle a lelkét

ergo már nem csesztet senki, én meg lefogytam :D

2014. jan. 17. 20:29
 16/18 anonim válasza:
31%
Ó hát persze. Az csak természetes, hogy itt ekkora szád van. A való életben meg meg se mersz mukkanni. :)
2014. márc. 8. 20:06
 17/18 A kérdező kommentje:

nem ismersz...

mindenesetre már 62 kg vagyok tehát ez pont jó (néhány kiló még mehet...) és 170 cm (mint kiderült) :) már alig emlékszem arra, mikor cseszegettek - :D mindenesetre már rég volt, mikor ezt a kérdést kiírtam elég szarul láthattam a világot :O

2014. márc. 8. 23:01
 18/18 anonim ***** válasza:
Igen...Mert ronda vagyok és nagyon visszahúzódó..
2014. nov. 3. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!