Gimibe megyek, és parázok! Mit tehetnék? Bővebben lent.
Ha nem mész el a talira, akkor ne is várd, hogy lesznek ott barátaid, már azzal leírod magad.
Amúgy kapásból felsoroltál két embert, akiket már ismersz, nos menj el és ismerd meg a többieket is, para helyett éld az életed.
Én a helyedben mindenképp elmennék arra a találkozóra. Gondolj bele, hogyan érzed majd magad szeptemberben, amikor a találkozó után már lesznek, akik barátkoznak egy-két osztálytárssal, te pedig még az arcukat sem láttad!
Menj el, tudod: odamégy, köszönsz: szevasztok, Peti vagyok, Julcsi vagyok. Leülsz, és majd jön a többi!
Még kérdezz rá a szervezőnél, önerőből dobtok-e össze valamit, üdítőt, vagy sört, vagy sütit, mit vigyél???
Ezzel már minimum egy embert ismerni fogsz, és meglepetés sem fog érni, hogy üres kézzel mégy, ha egyébként van "belépő"!
Én most megyek 10.be
Én elmentem talira, barátaim viszont nem lettek, sőt, mivel csendes vagyok, nem nyitottam feléjük, alaposan kiutáltak. De nem bánom, én olyan drogosokkal meg k..vákkal nem is akarok barátkozni. Most megyek át egy másik Gimibe, ahová
Bocsi, valahogy elment....
Szóval most megyek át egy gimibe, ahová
Na nem igaz :D
Szóval ahová értelmes gyerekek járnak...
Szerintem ne parázz, légy nyitott, nehogy úgy járj mint én!!
ez a baj amikor én kezdtem a 9-.-et még nem is ismertük egymást az osztálytársaimmal 1. nap előtt nem még találkozót szerveztünk mielőtt még osztály lettünk volna na ez nevetséges esetleg év végén amikor már összeszokott az osztály de így előtte.
Persze gondolom akinek nincs facebookja az ki lesz nézve az osztályból.
Mégis jó egységes összetartó osztály lettünk ahol mindenki megtalált a a barátját..
Régi szép idők 6 éve voltam 9-es.
Igen némileg saját tapasztalat is mert most egyetemen azért nem néznek semmibe mert nem vagyok fent mert sajnos ma már ott beszélnek meg mindent üdv 21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!