Most leszek gimis, szeretnék tanácsot kérni. Valaki adna valami tanácsot?
Nagyon félek, hogy ugyanúgy ki fognak közösíteni, mint itt általánosban. Csak mert más vagyok... Hallottam, hogy van egyfajta "beavatási szertartás", ami azt jelenti, hogy halálra szekálnak. Én nem bírom az ilyen helyzeteket. Valaki adna néhány tanácsot?
14/L
Nálunk anno, semmi ilyen nem volt. Mondjuk az én gimim nagyon kicsi volt. Ez valamilyen szinten előnyös, mivel nem kellett sok idő és mindenkivel akivel csak akartam jóban tudtam lenni.
Nem tudom, ez valószínüleg nehezebb egy nagy gimiben. Nincs már sok idő, de én azt ajánlom, ha nem vagy megelégedve tegyél ez ellen, a súlyod ellen, a félénkséged ellen, hogy amikor belépsz, majd az épületbe, úgy nézzenek rád, mint valakire, akinek a kisugárzásában, van valami ami azt súgja, nem szórakozhatnak vele. De! Figyelj arra is, hogy ne könyveljenek el önteltnek, az semmiképp sem jó a jövőre nézve, mintahogy a visszahúzódó, " hagyjatok ki az egészből " típus sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!