Nem tudom, hogy mit tegyek! Tetszem neki?
Figyelt kérdés
Én egy 13 éves lány vagyok és az iskolánkba jár egy fiú,aki nagyon tetszik,csak az a baj,hogy ő 14 éves.Még nem beszélgettünk se Facebook-on,sem élőben.Voltunk táborban,és a barátnőim szerint többször is engem nézett.Jó tudom,nézni általában szoktak az emberek,de az egyik legjobb barátnőm szerint fel is akart kérni táncolni utolsó este,de nem tette. :( Azóta semmi. :( Már fél éve nagyon tetszik,de nem tudok mit csinálni. :(2013. júl. 27. 11:54
1/4 anonim válasza:
Miért baj, hogy 14 éves? Vedd fel vele valahogy a kapcsolatot és ismerkedjetek, ha a szimpátia kölcsönös, akkor minden menni fog, ha nem, akkor legalább nem fog gyötörni a mi lenne, ha gondolat. Sok sikert :)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Sokan mondták már,hogy írjak rá facebook-on,de nagyon félénk vagyok.Nem tudom,hogy mit írjak neki. :(
2013. júl. 27. 12:05
3/4 A kérdező kommentje:
Tudna még valaki tanácsot adni?
2013. júl. 27. 21:47
4/4 anonim válasza:
Írj rá valami nem túl átlátszó okból, ha van alami közös barátotok,hogy :szia nem tudod mi van xy-al nem ír vissza vagy ilyesmi .. érted?és utána indulhat a beszélgetés :)) ha találkoztok mosolyogj rengeteget és légy nyitott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!