Utálom az osztálytársaimat, hogy bírjak velük ki még 2 évet?
Középiskolai osztály, 2 éve járok velük egy osztályba, de ahogy bánnak velem, az nekem nagyon bántó. A fiúk kapásból keresztülnéznek rajtam, nem is köszönnek általában, mondjuk addig néha legalább eljutnak. Viszont beszélgetni egyik se akar velem, hiába próbálkoztam már. Lehet nem kedvelnek, de mégiscsak osztálytársak azért, legalább egy normális köszönést, kézfogást elvárnék tőlük, hiszen ismerősök.
Lányok azok normálisabban köszönnek, de beszélgetés terén velük se jutottam sokra.
Testileg nem bánt senki, de lelkileg nagyon rosszul esik, ahogy bánnak velem, ahogy kiközösítenek. Odamehetek hozzájuk, vagy rájuk írhatok Facebookon is, abból sose lesz normális beszélgetés. Ők meg maguktól csak akkor szólnak hozzám, ha meg akarnak valamire kérni, vagy valamit elrontok.
Nem az itt már a kérdés, hogy hogyan barátkozhatnék velük össze (mert az reménytelen és nem is akarok már), hanem az, hogy hogy bírjak ki közöttük még két évet?
Csakmert már előre félek az iskolakezdéstől, hogy megint azt kell látnom szinte minden nap, hogy ők hogy elvannak egymással, engem meg mindegyik kiközösít.
Nekem, most általánosba, hatodikra lett megoldva. Az is ideiglenesen, de ez az évem ettől függetlenül a legjobb volt az iskolámban (hiába megyek már másikba jövőre). Osztálytársaim inkább cikiztek, meg nagyon nem szerettek. Egyszerűen én nem bírtam hogy a bukók a menők, s a hazudgálás megy folyton, meg a fiúk a verekedést bírták.. nagyon elütő voltam ott, teljesen más érdekel mint ők, de ezt megoldottam. Nyolcadikban volt egy-két lány akivel nagyon jól kijöttem így náluk töltöttem a szüneteket és nagyon jól éreztem magam. Osztálytársaimmal pedig kedves voltam, de ha bántottak kiálltam magamért.
Ha nem vagy szimpi, tégy ellene, ha ők megérdemlik szerinted ezt. A kisugárzásodra is merőben nagy hatást tesz, hogy szereted-e önmagadat vagy nem. Légy önmagad, igyekezz velük barátkozni, vagy egyesen kérdezd meg, tettél valami rosszat ellenük és ha igen, kérj elnézést. Aztán jó napot. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!