Mit adjak a tanáraimnak év végén?
Figyelt kérdés
Minden évben adok valamit az összes tanáromnak,de most kifogytam az ötletekből.Légyszi írjatok párat.(bonbon,virág kihúzva)2013. jún. 20. 07:54
2/13 anonim válasza:
azt a pedál-medál mindenedet :D
3/13 anonim válasza:
Gimis tanár? Valamilyen finomabb bor szépen becsomagolva?
Tea- vagy kávécsomag?
Lehet,hogy ezek is sablonajándéknak tűnnek, de szerintem ezeknek mindenki örül:-)
4/13 A kérdező kommentje:
#2:nem értem..
2013. jún. 20. 10:22
5/13 anonim válasza:
azért a nyelvedet el ne felejtsd kihúzni a seggükből
6/13 A kérdező kommentje:
köszönöm.már megvan:)
2013. jún. 20. 11:16
7/13 anonim válasza:
mi nagyon kinéztük az ilyen teperős, nyalizós egyedeket
8/13 A kérdező kommentje:
Nem nyalizok senkinek.miert nyaliznek?:$
2013. jún. 22. 08:01
9/13 A kérdező kommentje:
Jaa...gondolom te nem adsz senkinek semmit.-minek?bizts nagyon jo eredmenyeid lettek ev vegen,es neked kellenne esetleg nyaliznod egy tanarnak,nem lenezni a masikat.nem vagyok egoista,De nevelőtestületi dicséretes kiruno lettem,ugy hogy azt hiszem,nem kell nyaliznom.
2013. jún. 22. 08:13
10/13 anonim válasza:
Nekem 4,8-as átlagom lett egy árva ajándékot sem vettem egy tanárnak sem mert az nyalizás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!