Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Most ballagok arra gondoltam...

Most ballagok arra gondoltam visszafizetek mindenért szerintetek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Volt egy tanárom aki FOLYAMATOSAN szívatott ez a 4 év alatt (mindenből 4-es vagyok csak az ő vacak földrajzából vagyok 2-es) arra gondoltam valahogyan "vissza fizetném a számlát" adjatok kérlek ötleteket. Szerintetek mi sülne ki belőle?
2013. jún. 19. 23:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%
WP-zd be a házát :D:D
2013. jún. 19. 23:16
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Semmi. Hagyd őt a francba, nem érdemli meg ennyi szívatás után, hogy egy percet is gondolkozz az ő szívatásán..
2013. jún. 19. 23:17
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Szarj a lábtörlőjére, ennyit megér.
2013. jún. 19. 23:21
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha megszivatod attól még nem fogja átírni a kettest jobb jegyre. Kerekedj felül a haragodon! Engem a kémia tanár még meg is buktatott pedig tudtam annyit mint aki 4-est kapott. Egész nyáron nem tanultam azzal a tudással mentem pótvizsgázni amit évközben szereztem amikor bementem vizsgára kihúztam a tételt elmondtam amit tudtam és azt mondta így kellett volna tanulni egész évbe és akkor nyuhodt nyaram lett volna. Mikor beírta a bizonyítványomba h.3.évfolyamba lépek akkor a képébe vágtam h.a kezembe se vettem még a füzetet se egész nyáron. Na az minden szívatást felül múlt mert élvezet volt nézni ahogy majd megpukkad a dühtől! Remélem most csuklik úgy h.csak a hideg zuhanytól áll majd el neki.
2013. jún. 19. 23:28
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Pfffú és még én papolok h.kerekedj felül a haragodon...zsír! ;-)
2013. jún. 19. 23:30
 6/12 anonim ***** válasza:
23%
Dobald még a háza, hugyald le a falat,szar.j a labtorlore,stb.
2013. jún. 19. 23:59
 7/12 anonim ***** válasza:
86%
Remek ötleteitek vannak. Mit gondoltok, kiket gyanúsítanának először az ilyen prolitréfák miatt, mint a szarás-hugyozás: az elballagottak közül a gyengéket. Három nap alatt eljutnának a kérdezőig, megéri?
2013. jún. 20. 01:22
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szivattam meg a kötsög tesitanáromat (mert nem volt képes ötöst adni, akárhogy küzdöttem, miközben azoknak, akik a fél évet ellógták képes volt adni egy darab egyest, de mellette ötösök voltak, mert őket bírta), de azóta egyszer nem köszöntem neki, keresztülnézek rajta. Sosem fogok neki megbocsájtani, bár tudom, hogy ez nekem rossz, de nem megy.

Ne szivasd meg, de ne is köszönj neki. Ennél jobban nem lehet kifejezni, mennyire nem bírod.

2013. jún. 20. 03:10
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is a föcitanárommal voltam (Bölénynek is hívta mindenki a végén már szinte szemtől-szemben.),én a mai napig nem köszönök neki,keresztülnézek rajta,viszont ameddig oda jártam,mindig tönkrevágtam az óráját,ettem,ittam alatta,beszéltem,zenét hallgattam,az atlasszal támasztottam ki a széket,hogy ne dülöngéljen,a föcikönyvre morzsáztam,megmondtam neki,hogy milyen szinten fölöslegesnek érzem a tantárgyatm,meg minden olyat mondtam neki,ami tudom,hogy rosszul esett neki.
2013. jún. 20. 08:16
 10/12 anonim ***** válasza:
85%
Hát igen,vannak agysejt szegény egyedek...!Kérdező,melyik suliba jársz?
2013. jún. 20. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!