Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Megbocsát a tanárom? Ma...

Megbocsát a tanárom? Ma mentem volna kirándulni a sulival.

Figyelt kérdés
A probléma az volt, hogy anya, apa sőt még a húgim is osztálykirándulni ment. 3 nyomorult esernyő van a lakásba már két éve könyörgök még egyért és most tessék. Elvitték mind a hármat nagyon összevesztem a szüleimmel, hogy szét fogok ázni, ők meg a buszban fognak ülni nekik nem fog kelleni. Mindegy elindultam esernyő nélkül és a találkozó hely nagyon messze van, ugye nem volt aki bevigyen, így gyalog mentem. Konkrétan úgy szétáztam, hogy a hajamból csúrgott a víz, a cípőm tele volt vízzel, a kabátom is átázott, és még nagyon mesze voltam a találkozóhelytől, a boltok meg zárva voltak így még csak venni se tudtam volna magamnak esernyőt. Végül elkezdtem bőgni, hogy nem igaz, hogy nem mehetek el normálisan az operába (ugyanis az operába mentem volna tök ingyen!!). Visszafordultam. A buszmegállóban végig bőgtem, egy néni vígasztalgatott. Szerintetek a tanárnő meg fogja érteni mért nem mentem? Ezt vártam napok óta, ugyanis imádom a komoly zenét és az operát.
2013. jún. 7. 11:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom. Meséld el neki, szerintem megértő lesz.
2013. jún. 7. 11:40
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
A szüleidnek innen küldök két alapos seggberúgást.
2013. jún. 7. 11:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mond el neki, bizti megbocsájt, max azért fog fenékbe rúgni, hogy nem szóltál, tuti tudott volna kölcsön adni vagy ő vagy valaki egy esernyőt!!!!
2013. jún. 7. 11:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztos meg fog bocsátani, megérti a helyzetet. A szüleidet nem értem. Ha együtt mentek osztálykirándulni, miért nem volt nekik elég 2 ernyő? 1 alá simán beférnek ketten...
2013. jún. 7. 12:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát én sem értem... Azt hiszem megfáztam
2013. jún. 7. 13:50
 6/7 anonim ***** válasza:
35%
Én el se indultam volna a helyedben, hanem baromi jól éreztem volna magam otthon. A tanárnő véleménye le van szarva. Meg a szüleidé is.
2013. jún. 7. 14:06
 7/7 anonim válasza:

Szép kis család..kedvességből 5...már bocs, de én nagyon kiakadnék, h nem igaz, hogy nem elég nekik mondjuk 2 esernyő...

A tanárod sztem megértő lesz.

2013. jún. 10. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!