Tudnátok jó beszólásokat írni?
Figyelt kérdés
Van egy lány osztálytársam aki folyton le lezbizik engem.Év elején annyira köcsög volt velem hogy leadtam neki egy pofont.Akkor szólt egy tanárnak.Én kaptam mindig.Aztán megint köcsögösködik.A legjobb és egyetlen barátnőm is mellé ált!Mikor egyedül lettem ő olyan köcsög lett hogy lezbinek hív meg köcsögösködik velem!Segítsetek!2013. máj. 26. 15:55
1/10 anonim válasza:
(Egyébként leszbi vagy?) Hogyan köcsögösködik veled? Mmint persze, nem szép dolog , hogy leleszbiz, de.... ezt simán ignorálhatnád. Miért olyan megalázó, ha ilyet mondd? Ne végy róla tudomást, és megunja. Még hozzá is teheted, hogy mit foglalkozik ennyit veled? Nincs jobb dolga?
2/10 anonim válasza:
Istállóban nevelkedtél, hogy ilyen paraszt vagy?
Pont annyira vagyok leszbi, mint te.
3/10 Csonti95 xD válasza:
"...Kevés vagy mint győzikeSÓ-ba' a logika..."
"...Ha a hülyeség áram lenne, ellátnál egy országot..."
"...P*csán rúgjalak vagy fejbe? annyira egyforma a 2..."
Mittudomén találj kii valamit, de ha a vélemény érdekel:
sz@rd le! tegyél úgy mintha ottse lelle! az jobbán fáj a balekoknak.
Vagy tépd ki a maradék haját!
5/10 anonim válasza:
"Megkérdezhetném hogy mi bajod van, de miért tettetném hogy érdekel?"
Ez tuti szöveg, csak úgy lesnek utána mintha ufó lennék :D
6/10 Blint3 válasza:
Nem vagyok kertész, hogy gyökerekkel foglalkozzak :)
Nálam bevált ;)
7/10 anonim válasza:
köllü mint kígyónak a sípcsontvídö
letépem a fejed aztán fejendoblak vele :D
9/10 anonim válasza:
"Ha a hülyeség virágozna, te már rég botanikus kert lennél"
remélem segítettem
10/10 luca00 válasza:
"Foglalkozz a csajoddal! Szegény nagyon féltékeny!"Jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!