Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Illik-e tanulónak tanárral...

Illik-e tanulónak tanárral csetelnie?

Figyelt kérdés
Szóval van egy rendes tanárnő a suliba (Budapest), és sokszor levelezek vele, ez nem gond? Nagyon jó a viszonyunk, gyakran kérek tőle tanácsot. ( Ha valaki ismeri, Tóthné tanárnő 10.. kerületben.)

2013. máj. 23. 15:56
1 2
 11/12 anonim válasza:
64%
10-es : Hát ez mekkora marhaság.. :D A tanárok is ugyan olyan emberek mint a többiek.. mi baja lehetne belőle.. :) Max okosabb lesz egy tanáccsal. Szerintem nagyon nem baj. Ugyan olyan mintha beszélgetnél vele csak ezt most gépen keresztül üzenetekben. :)
2013. jún. 3. 17:14
 12/12 anonim válasza:
24%
11-es: szerinted "marhaság", szerintem nem az. Ez felfogás kérdése. Személy szerint én nem szeretem ezt a 'laza vagyok', csetelek a tanárommal stílust. Én nehezen tudom elképzelni, hogy egy tanár hazamegy, ott a barátja/barátnője/férje/felesége/gyereke(i)/rengeteg más munkája és leáll diákokkal chat-elni. Pont' arra van egy tanárnak szüksége, nincs jobb dolga, hogy diákokkal chat-eljen. Ezen nem érdemes vitázni: ki így, ki úgy áll ehhez ...
2013. jún. 3. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!