Ez kiközösítésnek számít?
Az osztálytársaim nem szólnak hozzám semmit maguktól csak ha valamit rosszul csinálok vagy ilyesmi, de úgy normálisan, ahogy a többiekhez, úgy nem. A fiúk szinte egyáltalán nem köszönnek nekem, a lányok közül párral köszönő viszonyban vagyok. Akihez odamegyek beszélgetni, az ad egy rövid, tömör választ, de ez a maximum, amúgy meg senkit nem érdeklek annyira, hogy beszélgetés alakuljon ki, ennek az okát nem nagyon értem. Osztálykiránduláson se szólt hozzám senki szinte semmit csak ha én kérdeztem. Ez kiközösítésnek számít? Van még esélyem ebből az osztályból valakivel elbeszélgetni?
16/F
Igen.Figyelj te tudod rá a választ hogy volt e ilyen azelőtt hogy kiközösítettek volna téged,oviban,általánosban vagy csak először fordult elő?Otthon történt e valamilyen változás ami miatt talán te zárkóztál be az utóbbi időben?
Ha nem a válasz mindkét kérdésre akkor sürgősen iratkozz át másik suliba ahol nem ilyen tök fejűekkel kell járnod egy osztályba.Ha viszont otthon történ valami rossz mostanában és azért vagy zárkózott akkor az otthoni gondodat kell megoldani valahogy.Majd írj hogy mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!