Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért nem bírnak az osztálytár...

Miért nem bírnak az osztálytársak? Miért nem tudok beilleszkedni? Többi lent!

Figyelt kérdés

Sziasztok egy török srác vagyok, 1997-ben születtem Magyarországon.

Egyszerűen nem értem, miért nem bírnak az osztálytársak. Általánosban sem nagyon bírtak, de 8. osztályban elegem lett mindenből és el kezdtem verekedni. Rengeteg sérelem ért, és nem bírtam tovább! Végre megkaptam azt amit akartam, nem bántott senki. Bár a hátam mögött szépen kibeszéltek.....! Alapvetőében békés srác vagyok, néha azt mondják, túlságosan békés. Felvettek a gimibe és már alig vártam, hogy ,, új életet kezdhessek ", végre nem kell verekedni...meg a.....!

Nos felvettek és semmi nem változott. A fiúkkal és lányokkal ugyanugy leállok beszélgetni, de amugy már a tekintetükön is látszik, h le se szarnak. Vannak barátaim, de az sztem nem barát akivel leállsz beszélgetni (aki amugy a padtársad), aztán jelentés előtt óra elején fogja magát és átmegy a haverjához, aki egyedül ül. (Csak halkan mondom: Ez nagyon megalázó az egész osztály előtt). Nem bír itt senki, se a csajok (akik jól kibeszélnek a hátam mögött, megaláznak, de világéletemben lesz*rtam, h mit mondanak rám), se a fiúk, akiket a barátaimnak tekintek, de amugy jó magasról le*szarnak. Ha én nem állok szóba velük, ők se állnak szóba velem. A nagydumások után megy mindenki, de én meg nem fogok a többiek után futkosni!

Egyszerűen nem értem, mi a ,,jófenét" hibáztam, hogy nem fogasnak be az osztálytársak! Higéniával nincs gond, mindennap megmosakszom, nem vagyok beszédes, de sztem velem jól el lehet beszélgetni.171 centi vagyok, 60 kiló és sportos. Tehát ebben sem látok semmi kifogásolnivalót!

Mit rontottam el? Mit???? Hogy nem fogadnak be a magyar osztálytársak!!!

Úgy érzem, azért nem tudok beilleszkedni, mert nem vagyok magyar....

Légyszi segítsetek..... :S :S :S

2013. máj. 3. 15:55
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Köszi mindkettőtöknek. Meghívtam őket a születésnapomra Októberben. Játszottunk meg minden. Kb. két hétig azt hittem, itt valami megváltozott. De két hét után minden a rendes kerékvágásba, mint régen. :(((

Nem vagyok viccelődős, mint többiek, anyum mondja mindig h túlságosan komoly vagyok. De ezen én nem tudok változtatni... Olyan rosszul esik, ha pl. egy lánnyal beszélek köszön meg minden, fel is köszöntött születésnapomon FB-n és ő a padtársam, mindig máshova ül. Csak ne mellettem. Engem ez nagyon zavar, de nem szólok semmit.

2013. dec. 22. 08:14
 12/19 anonim ***** válasza:

Nálunk volt egy arab srác az évfolyamon, de mindenkivel elvolt, nagy társasági életet élő emberke volt. Nem is biztos, hogy ők nem fogadnának be és barátkoznának veled, csak mivel benned van egy ilyen megfelelési-beilleszkedési kényszer ezért lehet, hogy túl görcsös vagy köztük, csendes, vagy ahogy írtad komoly. És nem tudják, hogy mit mondjanak neked vagy mivel közelítsenek feléd. Én is ilyen voltam, szerettem ill. akartam barátkozni, de elég komoly voltam és ha én nem kerestem mások társaságát vagy kérdeztem meg, hogy "mi van velük, megyünk-e valahova?" akkor szépen lassan megszűnt a kapcsolat. pl. nyáriszüneteben nem is találkoztunk.

Pedig nem voltunk rosszban. Érted mire gondolok?

Ha valaki elmegy hozzád, meg felköszönt, akkor valószínűleg nem utál csak nem tudja, hogyan közelítsen tovább hozzád, mert lehet, hogy túl zárkózott vagy és úgy érzi zárt kapukat dönget. Ilyenkor neked kell lépni.:)

2013. dec. 22. 09:46
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
A lányról aki a padtársad annyit mondanék, hogy a lányok ha csak tehetik egymás mellé ülnek, ha van valami jó barátnő az osztályban. És ha nem vagytok rosszban, akkor egyszer kérdezd meg, hogy nem maradna-e ott a helyén, mert olyan rossz mindig egyedül ülni. Lehet, hogy maradna :)
2013. dec. 22. 09:54
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszi, eddig mindenkinek ment a zöld kéz normális válaszok miatt.

Igen, értem miről írsz. Mint írtam, egyszerűen menekülnek, mintha egy kannibál lennék, pedig nem vagyok az. Lehet, nem írtam, csendes is vagyok, nem magyar és komoly. Nagyon komoly: Magyar gyerek rémálma. Van olyan osztálytársam a gimiben, aki szó szerint remeg ha én beszélek, néhány osztálytárson látom a félelmet, amikor hozzájuk beszélek. Kerülnek, ez zavar. Ha fiú, ha lányról van szó. Néha már feltűnően. A lány akiről meg írtam: Mivel a tanár nem csinált ülésrendet, mint előző tanévben, mindig kijátssza az egészet, csak azért h ne üljön mellém. Talán az a legrosszabb az egészben h akárki mellett beül(lehet lány vagy fiú azt lesz*rja) vagy keres egy üres padot, csak ne üljön mellém, neki ez a lényeg. Év eleje óta ezt csinálja, most csütörtökön elégeltem meg, köszönni sem akarok neki többet. Talán jobb lesz így neki...

És ez még csak egy sok közül...:((((

2013. dec. 22. 12:23
 15/19 anonim ***** válasza:

Hű, sajnállak a helyzeted miatt, akkor valószínűleg pont a komolyságod/kimértséged miatt tartanak tőled ill. nem tudnak kiismerni. Azt, nem tudom mivel éred el,hogy féljenek is tőled, de kíváncsi lettem rád:)

Azért, kívánom, hogy sikerüljön barátokat szerezned, próbálj meg nyitottabb lenni és hülyülni néha mint a többi gimnazista:)

2013. dec. 22. 19:21
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. dec. 22. 20:34
 17/19 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem az a baj,hogy töröknek születtél és mérgesek rád mert nagyon régen törökök mögtámadták magyarországot és a nyakunkon ültek.Csak itt az a gond,hogy neked ehezz nincs semmi közöd.Próbálj magyarként viselkedni az segíthet talán.Egy icipici EGO is lehet.(de szerintem nem kéne egonak lennie).Sok sikert az ismerkedéshez.
2014. jún. 14. 16:30
 18/19 anonim ***** válasza:
és próbálj sok vicceset kitalálni mesélj vicceket amiket TE találtál ki legyél laza.
2014. jún. 14. 16:32
 19/19 anonim ***** válasza:
Szia, ha esetleg van kedved beszélgetni, írj nyugodtan. :)
2016. szept. 1. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!