Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Suliban történt, hogy valaki...

Suliban történt, hogy valaki el dobott 1 petárdát az aulában, és a mi osztályunkra lett rá fogva. Folyt. Lent! Mit tudunk tenni?

Figyelt kérdés

Utána jártunk a dollgoknak azért tudok részletesen elmondani mindentAzt mondták a tanárok, hogy 2 tanár is látta,hogy felőlünk jött a petárda... Holott 1 ügyeletes tanár volt aki a lány wc-t figyelte mert ment a cigizés... a másik a következő szünetben jött le,mert neki is ügyelni kellett volna, csak épp, más dolga akadt...

3 választhatóságot kaptunk, vagy elmondjuk ki volt,és meg kapja a büntetését..(amiről fogalmunk nincs,mert nem tőlünk jött)

Vagy fel függesztenek minket! az év végi gyakorlati vizsga alól, vaagy... fel függesztik az egész osztály évét.

Meg csinálhatják ezt egyáltalán velünk?! Főleg hogy csak elmondások alapján van 15 emberre terelve a gyanú? Ha meg csinálhatják és meg csinálják, akkor milyen szervezethez kell fordulni fellebbezni,vagy meg akadályozni ezt?!

2013. jan. 15. 16:34
1 2
 11/13 anonim válasza:
Mondjuk emlékszem, én az ilyesmiket mindig úgy csináltam, hogy csak egy nagyon jó havert avattam be, így bárkit vettek elő, kizárt volt, hogy kiderül :). Voltak dolgok, mikor leégettem öngyújtóval a wc-ben az összes lehúzózsinórt, vagy a számtechteremben néhány egérgörgőnek a gumírozott részét leharaptam, így használhatatlanná vált...
2013. febr. 2. 17:18
 12/13 A kérdező kommentje:
Vége tért az év... és fel sem hozták, szerintem be látták,hogy nem tudnak mit tenni... Köszönöm mindenki válaszát :)
2013. máj. 7. 21:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Szemét disznó tanárok, nem gondolnak arra, hogy mennyi fölösleges szenvedést okoznak a fenyegetésekkel a gyerekeknek?
2016. aug. 16. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!