Ti mit vennétek szülinapjára az osztálytársatoknak?
Figyelt kérdés
Lány,16 éves. Igazából nem ismerem,de olyan helyzetbe kerültem ,hogy muszáj meg illik vennem neki valamit,csak semmi ötletem nincs.
Egy doboz toffifee-t adok neki de amellé még kéne valami...
Valaki segítsen :D ti mit vennétek neki? nyilván nem nagy ajándékra gondolok ,hanem valami kis apróságra csak nem tudom ezen belül mit...:S
2012. dec. 13. 22:56
1/3 anonim válasza:
Szerintem egy szép egyedi karácsonyi dísznek minden lány örül és most sokfélét lehet kapni a karácsonyi vásárokban. Egy gömböt vagy egy angyal formájút is vehetsz neki, biztos örülni fog neki.
2/3 anonim válasza:
Nem kotozkodesbol, de en nem vennek neki karacsonyi diszt. Gondolom igy is ellopja a szulinapi unneplest a karacsony, es fogadok hogy kapott mar egybe ajandekot "egy kalap alatt" elintezve. A karacsonyi vasar jo otlet, de inkabb egy par kesztyut vegyel neki, mintsem karacsonyi valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!