Mit tegyek a sráccal? Elegem van. Megaláz, piszkál, megüt és a tanároknak csak hazudik az egészről.
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam napi szinten sokszor szekál és megaláz mindenki előtt! Egyik nap elszakította a fülhallgatómat és egyik tanárt sem érdekelte. Persze a tanárnak nyalizik.. nekik azt mondja hoz majd nekem de viszont nekem annyit mondott: soha nem hozok neked és ezt röhögve a képembe mondja... Ma a szünetben elkezdett lökdösni én vissza löktem és a szemembe csapott. Homályosan látok a bal szememmel azóta. Senkit nem érdekelnek ezek a dolgok még a szüleimet sem.Ők max csak a tanárral beszélnek de a tanár nem tesz semmit. Nekem ebből már nagyon elegem van mit tehetnék?2012. szept. 13. 14:29
11/14 anonim válasza:
Oltsad akkor erőteljesen. Legyél ravasz és hozd kellemetlen helyzetbe, ahhoz még megütnöd sem kell :)
14/14 anonim válasza:
Először ha megkérdezném, erős vagy? mert nem baj hogy melyik az erősebb. a gyengébb is győzhet ha az gyorsabb meg ravaszabb, meg ügyesebb. verd agyon egyszerűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!