Egyszerűen undorodom tőle! Megoldás?
Figyelt kérdés
A sulimban van egy tanár, gyűlölöm egyszerűen. Tipikusan az a tanár akinek se humora se jó tanítási készsége. Játssza az agyát órán, amin csak az első padban a kis stréber palánták szórakoznak. A kinézete is undorító, elhanyagolt, büdös és irritáló! Állandóan baszogat és azt veszem észre, hogy les, a folyosón állandóan odaszólogat a rohadt vicces poénjaival! Ma telt be a pohár amikor láttam hogy jön a kocsijával, ott ült benne, ott sunyult nem látta h én nézem ő meg ott lesett ki belőle. Megakartam bizonyosdni róla, ezért elkezdtem telefonálni, úgy csinálva mint aki nem látja ÉS VÉGIG OTT NÉZETT GUVADT SZEMEKKEL! Nem öltözködök kihívóan, nem csinálok semmit amivel imponálhatnék neki. A tantárgyát is konkrétan magasról leszarom... UNDORODOM TŐLE!2012. febr. 21. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!