Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csináljak, hogy az osztály...

Mit csináljak, hogy az osztálytársaim szeressenek, és cukinak tartsanak? 17/F

Figyelt kérdés
Igaz, jövőre végzek a suliban, de nekem ez nagyon fontos. Szeretném, hogy mindenki szeressen. Nem nyalizni akarok, vagy ilyesmi. Szeretnék az elitbe tartozni, mindig is nagyra becsültem a nagyhangú, hangadó, vagány srácokat. Felnézek rájuk, és humorosak, őket mindenki szereti. Igazából az a vágyam, hogy királlyá koronázzanak, és én legyek az osztály ura.

ápr. 1. 21:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem jó neked a szerényebb élet.
ápr. 1. 22:13
 2/14 anonim ***** válasza:
84%

Nem a cuki fiúkat szokták a lányok királlyá koronázni, csak szólok.

A "cuki fiúk" kifejezésről nekem egyébként WhisperTon és a hozzá hasonló fiúk jutnak eszembe. Akiről ugyebár tudjuk, hogy meleg...

ápr. 1. 23:50
 3/14 A kérdező kommentje:
2# Cuki alatt a kedvest értem.
ápr. 1. 23:57
 4/14 A kérdező kommentje:
Szeretnék szerethető lenni, ilyen kedves fickó. De nem megjátszásból, hanem szívből. Akit az egész osztály kedvel. Még van 1 évem érettségiig, addig is szeretnék legalább egy rangot szerezni az osztályon belül.
ápr. 2. 00:01
 5/14 A kérdező kommentje:
De a legjobb igazából az lenne, ha az egész iskolát a saját képemre formálhatnám, és szobrokat állítanának rólam ki az udvarra körös-körül. Meg freakók díszítenék a falakat, az arcképemmel. Nem túl nagy elvárás.
ápr. 2. 00:06
 6/14 A kérdező kommentje:
Freskók*
ápr. 2. 00:07
 7/14 A kérdező kommentje:
Hogy azt mondják ez egy jó ember..
ápr. 2. 00:18
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Sokat gondolkodtam rajta anno én is. Annyira sokat, hogy a végén eltelt a suli. Nem szerettek meg, én sem őket. Most már tudom miért és azt is, hogy ez nem baj. Jobb, hogy olyanok szeretnek, akik ismernek:)
ápr. 2. 05:36
 9/14 anonim ***** válasza:
53%

Kérdező, te nem akarsz szívből kedves lenni. Te azt akarod, hogy mások azt gondolják, hogy kedves vagy, ezért hatalmad legyen felettük.

Te elismerésre és hatalomra vágysz. Gyanítom jelenleg periférián vagy, nem vagy a népszerű arcok közelében sem. Lényegében irigykedsz a menő arcokra és ha belegondolsz... szobrot emeljenek neked? Kissé mintha túllőttél volna azon, hogy mégis mekkora elismerést akarsz:D

Menj pszichológushoz, ő majd segít helyrerakni az önbecsülésedet, önértékelésedet. És ha az megvan, akkor majd tudsz valóban önzetlen és kedves lenni és akkor majd valóban kapsz elismerést és kedvességet.

Merthogy az emberek észreveszik, ha valaki csak számításból akar jófej lenni - mint ahogy most te - vagy vlaóban jófejek. És utóbbiakhoz vonzódnak, előbbieket meg kerülik.

ápr. 2. 11:07
 10/14 A kérdező kommentje:
9# A szobrokat csak viccből mondtam. Én nem akarok hatalmat, soha nem is akartam. Irónia... Ha ismernél, tudnád. Én csak szeretek kedves lenni másokkal. A véremben van. Jövőre érettségizek, addig szeretném a kedvességet kimaxolni. Azt szeretném, hogy kedveljenek.
ápr. 2. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!