Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Észrevettük egy fiúval egymást...

Észrevettük egy fiúval egymást a suliban, szemezünk, lehet belöle vmi?

Figyelt kérdés

Szóval, öt most először látom a suliba, nagyon jól néz ki és én is.

Egyszer mentem végig a folyosón, ö állt, végig szemeztünk bagy 5 mp-en keresztül és ö ilyen vadul nézett a szemembe. Aután mentem ki a teremből, ő pont a folyosón állt és ahogy kijöttem odanézett és szintén szemeztünk egyet. A terme az enyémmel szembe van kb szóval egymas kozeleben vagyunk elegge, es eddig meg csak 2x lattuk egymast mind2szer volt szemezés. Lehet ebből valami, ha pl enyhén rámosolygok, elkezd majd velem beszélgetni?

ma 10:06
 1/9 anonim ***** válasza:
84%

Esetek többségében:

Még szemezgettek pár évig, aztán elballagtok és soha többé nem látjátok egymást.

Vagy valakinek lépnie kell, te nem fogsz...ő meg ki tudja mikor.

ma 10:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Semmi
ma 10:14
 3/9 anonim válasza:
0%
Ő nem tud mosolyogni?
ma 10:14
 4/9 anonim ***** válasza:
59%
Hát ha csak nézegettek ki a fejetekből, akkor nem sok, max fantáziálás a zuhirózsa alatt.
ma 10:53
 5/9 KataCoach ***** válasza:
67%

Mint valami horrorfilm. Nézitek egymást némán.

Iskolapszichológust javaslom felkeresni, ha ennyire nincs önbizalmad, hogy odamenj bemutatkozni.

ma 11:01
 6/9 anonim ***** válasza:

Mindketten féltek a visszautasítástól

Van ilyen

ma 11:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát, ha teszel érte valamit... mondjuk menj oda hozzá.
ma 12:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Fiúk vagytok mindketten?
ma 12:11
 9/9 anonim ***** válasza:

"ha pl enyhén rámosolygok"

Ennyire nem lehetsz nyuszi, hogy még mosolyogni se mersz!

Amúgy, ha NEM mosolyogsz, akkor egyértelmű, hogy nem akarsz tőle az égvilágon semmit.

ma 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!