Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Munkahelyi csapatépítő jégkorc...

Munkahelyi csapatépítő jégkorcsolyázás lesz de félek a jégkorcsolyázástól. Kirúghatnak ha emiatt nem megyek?

Figyelt kérdés
dec. 2. 19:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Normális munkahelyen nem. Én pl. kalandparkban mondtam, hogy nem fogok felmászni zipline-ozni, mert tériszonyos vagyok, hagyták annyiban.
dec. 4. 12:35
 12/13 Szolovjov ***** válasza:
56%
Csapatépítő, eleve milyen hülyeség az elnevezés. Miből gondolják, hogy én jópofizni akarok a munkatársakkal? Munkaidőn kívül látni sem akarom egyiket sem. Nem azért mer tutálom őket, de ők a munkatársaim, nem a barátaim.
dec. 4. 14:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha eleve jó a csapat akkor jó tud lenni, ha nem jó akkor meg szarból várat: nem mész el, vagy 10 perc után elsomfordálsz. :)
dec. 4. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!