Hova menjünk osztálykirándulni?
"7-es, én 51 éves vagyok és már ált.isk. felső tagozatában biztosan kétnaposra mentünk, gimnazista koromban 3 naposra."
Akkoriban talán még nem voltak annyira alulfizetettek a tanárok - na meg akkoriban még nem a telefonjaikon lógtak a diákok naphosszat, amit bárhol lehet, amihez nem kell osztálykirándulás meg elutazás, főleg nem három napra, hanem rávehetőek voltak közös programokra.
"A legtöbb 17 éves nemi életet él"
Ja, ilyenek... Meg isznak, drogoznak, stb... Hát én ehhez nem asszisztálnék háromnapos osztálykirándulás szervezésével annyi pénzért, amennyit az ofő kap érte - értsd: nulla forintért a rendezvényszervezésért, az egész levezényléséért, meg cserébe azért, hogy nem aludhat a saját ágyában, nem tölthet időt a családjával három napon át, ráadásul mindenért ő felelős, azért is, ha alkoholmérgezést kap némelyik, míg az ofő elalszik pár órára a második éjjel...
"(immár felnőttként) joga lenne akár külön is költözni a szüleitől, indíthat vállalkozást stb."
Sőt, osztálykirándulást is szervezhet - akárcsak a szülők! Miért nem szervezik ők? Főleg, ha ilyen elvárásaik vannak, hogy legyen háromnapos...
"MI, diákok szervezzük. Nem azért, mert meg lettünk kérve, hanem hogy segítsünk az osztályfőnökünknek."
A felelősséget mégis ő vállalja majd a nevetséges fizetéséért cserébe éjjel-nappal a három nap alatt... Miért kell ehhez ő is? Saját magatok is mehetnétek az iskolától teljesen függetlenül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!