Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csináljak ha elmegy a...

Halmos András kérdése:

Mit csináljak ha elmegy a kedvenc tanárom??

Figyelt kérdés
Van egy kedvenc tanárom. Nagyon szeretem de elfog menni. Nagyon fog hiányozni. Mit csináljak hogy ne erre gondoljak egész nap

#tanár #kedvenc #A kedvenc tanárom elmegy
jún. 21. 19:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nézzél filmet,hogy elvond a figyelmed,de Ne sulis tematikájú filmet nézz,mert arról is ő jut az eszedbe.
jún. 21. 19:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Mit tanított?
jún. 21. 19:44
 3/6 anonim válasza:
Vegyél neki ajándék csokit.
jún. 21. 20:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Egy hozzád közel álló tanár távozása tényleg nagyon szomorú esemény lehet.

Nekem középiskolában volt 2 hozzám nagyon közel álló tanárom, akik nagyon kedvesek voltak, rengeteget segítettek nekem. Nagyon szerettem őket. Ballagáskor viszont búcsút kellett vennünk egymástól, tudtam, hogy nem lesz egyszerű (tényleg olyanok voltak mint a második anyám). Utolsó napon megleptem őket egy személyes ajándékkal, írtam nekik egy levelet, amiben megköszöntem a 4 éves munkájukat, elmondtam nekik, hogy mit is jelentettek nekem, kifejeztem hálámat irántuk. Nagyon jól esett nekik! Elmondásuk szerint nagyon ritkán kapnak pozitív visszajelzéseket, legtöbbször csak a panaszkodásokat hallják.

Próbáld meg te is ezt, tedd emlékezetessé az utolsó napját! Hidd el te is boldogabban fogsz rá visszagondolni.

jún. 21. 21:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Törődj bele.
jún. 21. 22:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Akik most a legfontosabbak, később semmit sem fognak jelenteni. Nekem is volt egy tanárnőm, nagyon rajongtam érte, mára már hidegen hagy, kb alig emlékszem rá.
jún. 22. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!