A testnevelést oktató tanárnőiteknek kockás volt a hasa?
Első egy ultra dagadt és ultra buta nő volt, lehetett kb. 65 IQ-ja. Kb. 40-50 cm növés előtt felszedtem pár kilót, hogy legyen miből. Szimpla biológia, általában így megy ez.
Volt egy állami felmérés a gyerekek fizikai állapotáról. Fogott egy ilyen második világháborús táboroztatós filmekből kivett kalipert. Mindenkinek normálisan mérte, de nekem felmarkolta a húst a kezemen és valami 3 centi zsírréteget mért. Amiből kijött hogy extrém túlsúlyos vagyok.
Utána minden testnevelés órán engem szivatott halálra, extra köröket futhattam, kiabált velem, hogy dagadt vagyok. Fekvőtámaszok, felülések, bordásfalra húzódzkodás. Megcsináltam mindent, majdnem a belemet is kiköptem, aztán adott egy 4-est. Az volt az egyetlen 4-esem. Többi jegyem mind ötös.
Ezek után, anyám 8 évesen, a bizonyítványosztó után bele akart folytani a Dunába, hogy egy selejtes szardarab vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!