Az gáz ha 16 éves vagyok és van egy infó tanárom aki mindig bámul és harapdálja a száját?
Figyelt kérdés
Le szögezném 16 éves vagyok a pali van vagy ötven és eléggé zavar hogy mindig bámul meg mosolyog rám ráadásul ma próbált velem szünetben kommunikálni de én úgy utálom 😭😭🤢2024. jún. 3. 17:40
2/5 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg vele minimalizálni a kontaktot, például szünetben kerülni, órán inkább a társaktól segítséget kérni, ha valami nem megy. Valamint ha kérdez, szűkszavúan válaszolni, nem nézni, mikor mosolyog, vagy bámul. Helytelen viselkedés ez a részéről, ráadásul a lánya is lehetnél, illetve nem egyenlőek az erőviszonyok, hiszen a diákjaként ki vagy neki szolgáltatva. Ha elharapódzik ez a viselkedés, akkor mindenképpen kell róla bizonyíték, de sajnos még így sem biztos, hogy kirúgják. Nem egy történetet hallottam, ahol még a tanulónak kellett elmenni, a tanár meg maradt a suliban; maguk között "okosba" letárgyalták a dolgokat, minden következmény nélkül. A szüleidet sem árt beavatni, de bizonyíték nélkül nem lenne eredményes, ha az igazgatóhoz futnának. Kitartást kívánok, remélem, leakad rólad, ha észreveszi, hogy nem érdekel téged különösebben.
3/5 anonim válasza:
Én is harapdálom a számat, mert ki van száradva. Ugyanúgy volt már hogy rámordított valaki hogy ne bámuljam őt, amikor nem őt bűmultam, csak elbambultam és arrafele néztem.
4/5 anonim válasza:
A kettes válaszoló vagyok. Miért lettem lepontozva? Mármint, persze, elképzelhető, hogy nem direkt csinálta, de ha mindig ez van, akkor jobb vigyázni...
5/5 anonim válasza:
Szoktál néha rá gondolni elalvás előtt? Hogy milyen lenne, hogyha falhoz nyomna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!