Szerintetek melyik a legszínvonalasabb egyetem? Ti melyikbe jártatok, milyen szakon végeztetek?
Ez ket kulon kerdes 🙂
De miert nem a sajat erdeklodesed alapjan valasztasz? Ez meg egy harmadik...
Színvonalról csakis neten is fellelhető írásokat, cikkeket tudnék linkelni, mivel nekem (eddig) csak egy egyetemmel volt tapasztalatom, így nincs igazán rálátásom arra, hogy a többi milyen.
PE-re járok, és nagyon meg vagyok elégedve a tanáraimmal, elenyésző kivételtől eltekintve tényleg csakis jókat tudok róluk mondani. Kicsit mondjuk sokalltam a kötelező tesis félévek számát, de arról nem tehetnek a tanárok.
Gimik között is amúgy ugyanez van. Olyan gimiben kezdtem ami agyon van dícsérve a neten, aztán átmentem egy kevésbé színvonalas gimibe.
Ha gyerekem lesz, nem fogom eröltetni, hogy abba a gimibe menjen, ahova én jártam először, mert hiába színvonalas, én a másik gimiben jobban éreztem magam és többet tanultam. Ugyanígy az első gimiről nagyon sokan vélekednek így, nagyon sokan otthagyták, de ugyanúgy vannak akik kijárták és imádták.
Na de melyik szak?
Mert nagyon nem midnegy
Személy szerint BME és SZE
Miskolci Egyetem, közgazdász
Azt nem tudom, hogy melyik a legszínvonalasabb egyetem, mert másikra nem jártam, meg attól is függ, hogy mit értünk színvonal alatt pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!