Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A másokkal való szemétkedés...

A másokkal való szemétkedés általában megbosszúlja magát?

Figyelt kérdés
Nem tudom általánosságban hogy van de én ezzel sok gondot okoztam magamnak, már huszonéves vagyok és kb kinőttem belőle. Igazából csak azért mert jobb ha szeret a környezetem és simán mennek a dolgok. Őszintén csak azt bánom hogy magamnak okoztam gondokat.
2024. ápr. 21. 22:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
67%

Meg, volt amit tobb mint 15 ev utan kaptam vissza

Aki nem hisz benne majd rajon

2024. ápr. 21. 23:16
 12/20 anonim ***** válasza:
72%
11 esnek igaza van, én is visszakaptam és elég hamar, kb fél évvel később
2024. ápr. 21. 23:34
 13/20 anonim ***** válasza:
24%
Nem hiszem. Én is voltam köcsög. Nem csak és kizárólag jó dolgok történtek velem az életben, de tudtommal azoknak is szoktak problémáik lenni, akik mindig kedvesek és a légynek sem ártanak. Soha eszembe nem jutott, hogy húha mittomén azért nem vettek fel egy szimpatikus munkahelyre, mert 10 évvel ezelőtt gonosz voltam a Lajossal.😃 A néhány rossz dolog mellett meg összességében több jó történik velem, nem szoktam a szar dolgokra koncentrálni, valami gáz van, megoldom, aztán mehetünk tovább.
2024. ápr. 22. 05:48
 14/20 anonim ***** válasza:
45%
#11: Tehát, csak azért, mert te egyszer belebotlottál egy hasonlóan szemét emberbe, mint te magad vagy, ezért általános érvényű igazság lett a dolog?
2024. ápr. 22. 06:53
 15/20 anonim ***** válasza:
40%
Előbb, vagy utóbb igen. Lehet, hogy kicsit más formában, meg más embertől, de igen.
2024. ápr. 22. 11:06
 16/20 anonim ***** válasza:
74%

Én voltam bántalmazott.

Bántalmazottként sokkal nagyobb kárt szenvedsz el szerintem. Ha bántalmazó szerepében vagy akkor max annyi, hogy miután megjött az eszed lesz egy kis bűntudatod de igazából ezzel meg lehet bírkózni és el is tudod engedni. A bántalmazott viszont sokszor magával hordozza a traumákat felnőttkorára.

Van egy ismerősöm aki mentőtisztnek akart tanulni de annyit bántották, hogy a személyisége emiatt annyira megváltozott, hogy esélytelen volt ilyen munkakörre. Elment az egyetemre de kiszórták hamar. Pedig rengeteg terápiára járt de esélytelen volt. Ez van.

2024. ápr. 23. 15:23
 17/20 anonim ***** válasza:
61%

16 A bántalmazónak nincs büntudata.

Ha lenne bűntudata, akkor már a cselekménye előtt visszafordulna.

2024. ápr. 23. 15:26
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

17

te már csak tudod

2024. ápr. 23. 17:59
 19/20 anonim ***** válasza:
16 Az erdekesebb, amikor valaki bantalmazobol lesz bantalmazott, mert nem az emberek torik ossze, hanem az elet... es amikor felepulne a bantalmazasbol, a bantalmazoi fejevel gondolkodva paranoias lesz, mert mindenkibe ezt projektalja bele.
2024. ápr. 23. 18:59
 20/20 anonim ***** válasza:
79%
Karma szintjén nem vagy ki tudja, hit kérdése. De az reális, hogy belebotlasz később valakibe, akinek van oka haragudni rád, és ha olyan helyzetbe kerülsz, keresztbe tesz vagy csak nem segít, amikor szükség lenne rá.
2024. ápr. 24. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.