Sok nem egyházi iskolába vonják be a vallást?
Figyelt kérdés
Speciális középiskolába jártam, az igazgató nő volt vallásos és gyertya gyújtásra hívta a papot stb, egyszer templomba is kellett menni hogy a a vértanúkról megemlékezzünk, néhány tanár is keresztény volt. Mondjum engem ez nagyon nem érdekelt és csak az időmből vett el, nem közölték le amúgy mikor odamentem hogy ilyenek vannak.márc. 27. 00:49
1/5 anonim válasza:
Templomokba jártunk fellépni az énekkarral, karácsonykor oda hívták ki az iskolát is, hogy megnézzenek minket.
2/5 anonim válasza:
Egyházi iskola, tehát jóhogy vallásos. 🤦
3/5 A kérdező kommentje:
Speciális iskola, nem az van oda írva hogy egyházi te értelmiségi.
márc. 27. 07:44
4/5 anonim válasza:
3, kérdező, nem a kettes vagyok, de kérlek tanulj meg udvariasabban fogalmazni! Szerintem normálisan is felvilágosíthattad volna a 2. válaszolót.
5/5 Metionin válasza:
Nálunk suliban elsőben kötelező volt a hittan, pedig sima állami suli volt. De oviban is imádkozni kellett, le is cseszték apámat az első héten, hogy mi az hogy 4 évesen nem tudok imákat :D szerintem a vezetőségtől függ, ha a diri ilyen valláskárosult, akkor előfordul, hogy a sima állami suliban is lesznek kötelező vallásos dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!