Suliban csak nekem nehéz komfortosan nagyvécézni?
Nagyon nehezen tudom sajnos elengedni magam, mert mindig nagy a nyüzsgés a mosdóban, emiatt azt érzem, nem tudok teljesen megkönnyebbülni. Órán nem szeretm kimenni, mert nem is mindegyik tanár enged és az anyaggal is lemaradok.
18/N
Ez személyes ügy, hogy kinek mi a zavaró.
Nem tudsz mit tenni. Ha jön akkor jön.
Már nem vagyok iskolás de nekem is hozzá kellett szoknom pedig állítólag a fiúknak nem ciki annyira. Dehogynem
Én emlékeim szerint nem is nagyon mentem nagyvécére anno se általánosban, se gimiben (1-2 hasmenéstől vagy ilyesmitől eltekintve). Mindig úgy voltam beállítva, hogy vagy még reggel otthon mentem el, vagy délután ha hazaértem.
Egyetemen bezzeg pont az ellenkezőjére álltam át (XD), de ott talán segített hogy kulturált, tiszta, jól zárható vécék voltak.
Van az a típus, akit nem zavar, és van, akit igen, ezért se iskolában, se munkahelyen, se vendégségben, se pláza nyilvános illemhelyén nem tud, csak otthon.
Próbáld otthon intézni, reggel indulás előtt vagy suli után.
Én is, meg szerintem a többség is így van vele, de inkább elkerülöm és mindig este megyek, így délelőtt suliban nem is kell.
17/L
Szerintem az ilyesmit órák után lehet kényelmesebb elvégezni, amikor már üresebb a suli.
Vagy mégis kimenni óra közben.
Vagy valahogy átállni, hogy otthon reggel vagy este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!