Meséltek vicces sulis sztorikat?
Középiskolás diákként:
Lerajzoltam a füzetem hátuljába egy hatalmas, sematikus férfi nemi szervet, lefotóztam a legjobb barátnőm őrizetlenül hagyott telefonjával és beállítottam háttérképként. Órán megnézte mennyi az idő, akkor vette észre, és a legszigorúbb tanár előtt felvisított. Meg kellett mutatni, "mi olyan vicces". Ugyanezzel a lánnyal átdekoráltuk a törikönyv képeit hülyeségekre, aztán a tanár nem hozott könyvet és el akarta kérni az enyémet...Nem mertem odaadni. Érettségin a számológépét elvettem az utolsó másodpercekben és odaírtam vele, hogy "segg", visszaadtam.
Egyetemen egy barátommal egy órán mindent lerajzoltunk, amit a tanár mondott. Mármint szó szerint, amit mondott. Rögögőgörcsöt kaptunk, én meg már nem bírtam levegővel és felnyerítettem.
Mint tanár, 3x fordult elő, hogy van én vagy a diákok olyan hülyeséget mondtak, hogy nem tudtam folytatni az órát. Esetemben 2x nagyon rosszul kijött nyelvbotlás volt :D
Ki ne ismerné a verebet és le emelte a gólyát.
Helyesen a mondat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!